Modro načrtovanje vodi v uresničitev sanj

Modro načrtovanje vodi v uresničitev sanj

Sam dobro veš, dragi dnevnik, da sem v temle obdobju, po Martinovem in do veselega decembra dostikrat in rad doma. Zdi se mi eno tako obdobje, primerno za delat nove plane. Poleg tega je to tisti čas v letu, ko smo na Kompasu v veselem pričakovanju. Odštevamo namreč dneve do izida novih katalogov z bogato in raznoliko ponudbo za naslednje leto.  

Tudi letos ni nič drugače. Je pa drugače to, da smo ravno na prvi dan veselega decembra izdali dva naaajlepša kataloga, kadarkoli izdana. In s tem naredili korak bližje naaajbolj posebnemu letu, ko Kompas in jaz praznujeva, skupaj, a vsak svojo okroglo obletnico. Kompas malce višjo, jaz malce nižjo, skupaj pa častitljivih 120 let.  

Močno se veselimo, vsem prijateljem, dragi dnevnik, našim zvestim sopotnikom, pa ob tej priložnosti pripravljamo obilico presenečenj. Celo leto bo v znamenju praznovanja, posebnih ugodnosti in nagrad. Meni je blazno všeč velika nagradna igra, ki so jo pripravili moji sodelavci, in sicer bomo izbirali najboljšo potovalno ali počitniško zgodbo s Kompasom. Teme so: prihodnost, lepota, sanje. Pričakujem, da bom povabljen v komisijo, ki bo izbrala pet najboljših, saj tekmovati seveda ne morem, če sem pa ”pri koritu”. Zmagovalna bo izžrebana na predvečer Kompasovega rojstnega dneva, 30. junija, nagrada pa je…nora, divja, fantastična! Samo to bom rekel, več ne bom izdal. No, samo še to, da se res splača prelistat najlepša kataloga Jadran 2021 in Mediteran 2021

Oba sta na voljo le v digitalni obliki, saj smo se zavezali k varovanju okolja in trajnostnem razvoju, zapisali smo usmeritev, da potujemo modro in varujemo zeleno. Dodal bi še, da je svet lep, zato se potrudimo, da takšen tudi ostane. Ne tiskajte, če to ni potrebno

Vsi izkušeni potovalni mački vemo, da je zgodnja rezervacija najslajša rezervacija. Ne le, da se uradno lahko začne odštevanje do odhoda na potovanje ter večanje intenzivnosti potovalne vročice, temveč so pogoji za rezervacijo bolj zgodaj tudi bolj modri. Poleg ugodnih cen v naših katalogih najdete še številne druge ugodnosti za zgodnje prijave. Vaši otročki, ponekod tudi tisti, ki so vas že prerasli in so na pragu polnoletnosti, potujejo blazno ugodno, celo brezplačno. Da ne govorim o tem, da je ponudba najbolj raznolika, veliko bolj kot kasneje, ko je dosti že zasedeno. Po navadi ravno tista ponudba, ki je meni pisana na kožo.  

Zato ne bom nič čakal. Samo še terminsko se uskladim sam s seboj in mojim koledarčkom (če bi morda lahko malce podaljšal poletje), pa še ta teden šibam rezervirat en teden v Dalmaciji (kamor se bom, mimogrede, odpravil kar z avtobusom), dva tedna v Grčiji (malce bom otočkohopal – to pomeni, da bom obiskal več otokov), pa še nekaj dni La Bella Italie. Izjemno se veselim Kalabrije, nisem še bil tam! Čeprav mislim, da se ne bom mogel upreti še septembrskemu skoku na Rodos in Kreto ter oktobrskemu v mojo Antalijo. Oh, čakaj malo, s koledarčkom se ponovno ne strinjava! Pa saj pravijo, da, kjer je volja, je tudi pot. Jaz pa dodajam, pot v smeri doživetij s Kompasom. 

“Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj” (E. Roosevelt), zato vas vabim, da stenaš sopotnik na poti uresničitve svojih sanj tudi v letu 2021. Prelistajte oziroma preklikajte kataloga, ki nista le najlepša, temveč obogatena z najbolj modro ponudbo na Jadranu in Mediteranu ter začinjena z najbolj modrimi ugodnostmi! 

Kompasov Janez