O nas

O M holidays

Z vami je blagovna znamka M holidays, ki ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter pestro ponudbo turističnih aranžmajev, ki vas popeljejo na potovanja in izlete.

V turistični ponudbi M holidays boste našli izbor počitniških aranžmajev, primernih tako za mlade, družine z otroki ter za starejše generacije.

Za vas pripravljamo priročne, prilagojene, celovite in zanimive turistične produkte z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve.

V dveh naših poslovalnicah, ki se nahajata v Supernova Mercator Celje in Supernova Mercator Ljubljana Šiška, lahko izbirate med široko ponudbo, ki vključuje:

  • krajše in daljše počitnice v Sloveniji in tujini,
  • izlete in potovanja po Sloveniji in tujini,
  • križarjenja,
  • individualna potovanja, potovanja po meri,
  • rezervacije hotelskih namestitev in letalskih vozovnic po vsem svetu,
  • vstopnice za številne kulturne, športne in druge prireditve po Sloveniji,
  • ponudba različnih slovenskih in tujih organizatorjev potovanj.

Izbrani oddih iz ponudbe M holidays v organizaciji Kompas d.o.o. se lahko plača s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v organizaciji Kompas d.o.o. v poslovalnicah M holidays lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste, ki so namenjene imetnikom Pika kartice ter članom Mercatorjevih klubov. Imetniki Pika kartice ob plačilu lahko prejmejo enojne pike na vse aranžmaje odgovornega organizatorja Kompas d.o.o.
Ob rezervaciji in plačilu aranžmajev drugih domačih in tujih organizatorjev potovanj, kjer veljajo posebni pogoji organizatorja potovanja, imetnikom Pika kartice ne pripadajo bonitetne pike. Nakup darilnih bonov je možen z vsemi plačilnimi sredstvi, brez pripisa pik. Prav tako ni možno kupiti darilnih bonov z unovčitvijo pik.
Obročno plačilo s plačilno kartico Mercator Pika je možno skladno s splošnimi pogoji poslovanja izdajatelja kartice in v okviru limita, s katerim stranka razpolaga. M holidays nima vpliva na višino limita posameznika. Možno je obročno plačilo tudi na kartice Diners Club. Minimalna vrednost posameznega obroka je 100 €. Plačilo do 12 obrokov na Diners Club. Plačilo na obroke (Diners Club, NLB) se izključuje z nabiranjem bonitet prek Pika kartice. Prav tako se med seboj izključujejo kakršnikoli komercialni popusti, koriščenje bonitet iz drugih bonitenih shem (npr. Kompas Plus) ali komercialnih dogovorov. Prav tako ni mogoče plačilo na obroke za nakup letalskih vozovnic.

Prenos dejavnosti na Kompas d.o.o.

Mercator d.d. je skladno s strategijo, ki predvideva osredotočenost na osnovno dejavnost sprejel poslovno odločitev o prodaji dejavnosti M holidays.

Dne 31.12.2015 je bil zaključen postopek prodaje turistične dejavnosti M holidays novemu strateškemu lastniku, družbi Kompas, d.o.o. S 1.1.2016 dejavnost M holidays v celoti prevzema Kompas, d.o.o., Dunajska 117, Ljubljana.

Lastništvo nad dejavnostjo M holidays tako z dnem, 1.1.2016, prehaja na družbo Kompas, d.o.o.