Športna ponudba

za vse športne navijače po duši

V Kompasu sodelujemo z mnogimi Slovenskimi panožnimi zvezami in smo med drugim ponosno pokrovitelj Košarkarske zveze Slovenije, Nogometne zveze Slovenije, Olimpijskega komiteja Slovenije in partnerji Planice. Redno spremljamo naše športnike na tekmovanjih po svetu in za vas navijače pripravljamo najugodnejše programe s katerimi v živo podpirate naše športnike in doživite največja športna tekmovanja.

Sodelujemo z organizacijami

 • Olimpijski Komite Slovenije
 • Nogometna Zveza Slovenija
 • Smučarska Zveza Slovenije
 • Košarkarska Zveza Slovenije
 • Hokejska Zveze Slovenija
 • Kajakaška Zveze Slovenje
 • Kolesarska Zveza Slovenije
 • Rokometna Zveza Slovenije
 • Rokometni Klub Celje Pivovarna Laško
FIS svetovni pokal v smučarskih skokih Planica 2021

Spoštovani ljubiteljice in ljubitelji smučarski poletov v Planici,

VSTOPNIC GLEDE NA TRENUTNO VELJAVNE UKREPE IN ODLOKE, KI VELJAJO V REPUBLIKI SLOVENIJI ZARADI OMEJEVANJA ŠIRJENJA KORONAVIRUSNE BOLEZNI COVID-19, ŠE NI MOŽNO KUPITI.

Tudi imetniki vstopnic za svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v marcu 2020 in decembru 2020 ter imetniki vrednotnic jih bodo lahko zamenjali za nove vstopnice za svetovni pokal v smučarskih skokih v marcu 2021, šele ko bo to mogoče in skladno z veljavnimi odloki in ukrepi za preprečevanje širjenja Covid-19 v Republiki Sloveniji. Menjave bodo možne izključno na prodajnih mestih, kjer so bile kupljene prvotne vstopnice. Vstop na prizorišče s starimi vstopnicami (marec in december 2020) ne bo mogoč.

Ljubljana, 26. 1. 2021

Obvestilo za odpoved tekme December 2020

Spoštovani ljubiteljice in ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji Planice!

Vsem, ki ste kupili vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici za december 2020 se zahvaljujemo za nakup in še posebej za potrpežljivost v teh negotovih časih, ko so, tako organizatorju OK Planica kot vsem nam, izredne razmere onemogočile druženje na prireditvah, ki jih imamo vsi radi.

Z optimizmom zremo v prihodnost in se veselimo razglasitve konca epidemije, ko bomo lahko znova skupaj spremljali športne dogodke, med njimi tudi največje na slovenskih tleh – tekmovanja v dolini pod Poncami.

Z veseljem vas obveščamo, da bo v novi zimski sezoni Planica gostila najboljše svetovne smučarske skakalce na:

FIS finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih, od 25. do 28. marca 2021.

Vse ljubitelje smučarskih poletov vljudno vabimo, da vstopnice, ki ste jih kupili v družbi KOMPAS d.d. za svetovno prvenstvo decembra, zamenjate za marčevsko tekmo na Kompasovih prodajnih mestih.

Zato vas prosimo, da nam svojo odločitev glede zamenjave vaše vstopnice za nadomestno sporočite na mail vednozvami@kompas.si. Če se za zamenjavo ne boste odločili, pa oddate zahtevek za vračilo, tudi na ta e-naslov.

Planica vedno, tako kot naš KOMPAS, kaže na vse štiri strani neba in ostaja tudi vnaprej največji športni dogodek na sončni strani Alp.

Iskreno se vam zahvaljujemo za zaupanje, da ostajate z nami. Se vidimo v Planici!
Vaš Kompas

 

Ljubljana, 23. 12. 2020

Obvestilo za odpoved tekme Marec 2020

Spoštovani ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji Planice!

Vsem, ki ste kupili vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici marca 2020 se zahvaljujemo za nakup in še posebej za potrpežljivost v teh negotovih časih, ko so nam izredne razmere onemogočile druženje na prireditvah, ki jih imamo vsi radi.

Ob razglasitvi konca epidemije z optimizmom zremo v prihodnost, v kateri bomo lahko znova skupaj spremljali športne dogodke, med njimi tudi največje na slovenskih tleh – tekmovanja v Planici. Z veseljem vas obveščamo, da bo v novi zimski sezoni Planica gostila najboljše svetovne smučarske skakalce. FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih od 25. do 28. marca 2021. Že kupljene vstopnice lahko neposredno zamenjate za vstopnice za marčevsko tekmovanje.

Z odločitvijo Vlade Republike Slovenije, da sprejme t.i. ”tretji sveženj protikoronskih ukrepov”, natančneje Zakon o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), Ur. l. RS št. 80/2020, je skladno s 65. členom tega zakona organizatorjem športnih prireditev, ki zaradi izrednih okoliščin, ki jih je povzročila epidemija, niso bile izvedene, omogočeno, da imetniku vstopnice izdajo vrednotnico v višini plačila vstopnice.

Vrednotnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici bodo izdane s strani Smučarske zveze Slovenije in menjava vstopnic za vrednotnice bo možna od 1. 7. 2020 izključno na prodajnih mestih, kjer ste kupili prvotne vstopnice.

Vrednotnice bodo unovčljive 24 mesecev od izdaje in se bodo glasile na prinosnika. Če imetnik vstopnice izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja športne prireditve zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Menjave bodo možne na prodajnih mestih Kompasa, Eventima in Petrola, torej na istih mestih, kjer so bile vstopnice tudi kupljene.

Na ta način bo možen ogled naslednjih predvidenih tekmovanj v Planici:
– FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, 25.-28. marca 2021,
– FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, marca 2022.

Za vse morebitne informacije o zamenjavi vstopnic se lahko obrnete na prodajna mesta, kjer ste kupili vstopnico.

Dodatna vprašanja pa lahko pošljete na dežurno prodajno mesto:
Kompas – booking@kompas.si

Hvala za razumevanje in športni pozdrav!

OI Tokio Luka Špik

S Kompasom na Olimpijske igre Tokio 2021 

 

Navijaško letalo z Luko Špikom

Odhod: 26. 7. 2021
Čas potovanja: 8 dni/5 noči
Najmanjše št. potnikov: 25

1. dan, ponedeljek, 26. 7., Ljubljana – Istanbul – Tokio
2. dan, torek, 27. 7., Tokio
3. dan, sreda, 28. 7., Tokio (kronometer – Roglič, Pogačar)
4. dan, četrtek, 29. 7., Tokio (košarka)
5. dan, petek, 30. 7., Tokio (kajak – Peter Kauzer)
6. dan, sobota, 31. 7., Tokio (odbojka na mivki)
7. dan, nedelja, 1. 8., Tokio – Istanbul
8. dan, ponedeljek, 2. 8., Istanbul – Ljubljana

kosarka-02

Košarka – kvalifikacije za OI Tokio 2020 

Zaradi širjenja novega koronavirusa (covid – 19) so za eno leto prestavili olimpijske igre, ki jih bo Tokio po novem gostil med 23. julijem in 8. avgustom 2021.

Zdaj je mednarodna košarkarska zveza Fiba prestavila tudi kvalifikacijski turnir, ki bi morali biti v Kaunasu letos med 23. in 28. junijem. Za zadnje štiri olimpijske vstopnice se bo reprezentanca Slovenije pomerile prihodnje leto v obdobju med 22. junijem in 4. julijem 2021.  Ko bodo znani točni datumi tekem bomo na spletnem mestu objavili nove programe za navijače za potovanje v Litvo.

Pošljite povpraševanje
Zakaj izbrati kompas?
 • najboljša svetovalna storitev
 • varnost in zanesljivost
 • največja ponudba raznolikih potovanj po vsem svetu, tako za individualna kot vodena potovanja in skupine
 • ureditev ogleda  svetovnih športnih, glasbenih, kulturnih,… dogodkov
 • organizacija različnih oblik prevozov;  letalskih kart, rent-a-car, železniških ali avtobusnih prevozov
 • ureditev bivanja v namestitvi po vaši želji; luksuzna hiška na morju, nastanitve prek Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih
 • 24-urni servis
 • razširjena Kompasova mreža po vsem svetu
 • najširši izbor slovenskih in tujih organizatorjev
 • največja ponudba na enem mestu
 • največja ponudba v zadnjem hipu
 • dostopni plačilni pogoji
 • članstvo v KompasPlus programu zvestobe

  Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

  GDPR soglasje*
  [Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.d.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]