Egipt od 491€

Egipt, Hurghada & Safaga, Makadi Bay

Hotel Jaz Makadi Oasis Resort

Hotel Jaz Makadi Oasis Resort je prava oaza za družine.

Destinacija

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne.

Nastanitev

NE SPREGLEJTE!

Popust za zgodnje prijave!

  • 200 EUR/ odraslo osebo

Velja za rezervacije do 31.3.2022!

Za Kompasove goste BREZPLAČEN VSTOP V AQUAPARK

Lega in okolica: 250 m od peščene plaže, znotraj naselja Madinat Makadi, direktno v prelepem zalivu Makadi, 32 km od središča Hurgade, 35 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, internetni kotiček, glavna hotelska restavracija El Hambara, bar ob bazenu El Shamousa, hotelski bar, bar na plaži, diskoteka La Loca, zunanji bazen s posebnim delom za otroke (ogrevan v zimskem času), senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, kopalne brisače (doplačilo), vstop v aquapark Makadi water world (brezplačno, neomejeni vstop),parkirišče (omejeno število).

Družinske superior sobe: prijetno opremljene, prostornejše, klimatska naprava, Sat TV, telefon, mini bar (doplačilo), aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Storitev: all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroška animacija, ogrevan otroški bazen, otroško igrišče, otroška posteljica (na vprašanje, brezplačno in ob predhodni potrditvi), otroški klub, mali otroški tobogan ob bazenu (za otroke do 4 let).

Wellness & aktivnosti: SPA za doplačilo ( savna, fitnes), tenis (večerna razsvetljava za doplačilo), vodni športi na plaži (doplačilo), dnevna in večerna animacija, jahanje (doplačilo), golf (doplačilo), potapljanje (doplačilo), vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.jazhotels.com

Kompasova ocena: 4*

All inclusive:

  • Prehrana: samopostrežni obroki v glavni hotelski restavraciji; zajtrk, kosilo in večerja, prigrizek na voljo ob določenih urah, kava in čaj na voljo v določenih urah, točene izbrane lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (ob določenih urah in v izbranih barih. Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.
Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • lokalno angleško goveoreči vodnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)


Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
  • priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

 

COVID informacije – Hurgada

Pogoji vstopa v Hurgado ter pogoji vstopa v Slovenijo ob povratku iz Hurgade

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.