MyWay

počitnice po meri

KOMPAS MY WAY je vodilna blagovna znamka unikatnih potovanj po meri. Kompasov tim profesionalnih svetovalcev vam v 24 urah pripravi na osnovi vaših želja in pričakovanj celovito individualno ponudbo ter vam tako prihrani dragoceni čas pri načrtovanju in iskanju najboljše potovalne rešitve. Vaše želje in pričakovanja so za nas najpomembnejše izhodišče. 

Prevoz

Za vas organiziramo in uredimo rezervacije različnih oblik prevozov, od letalskih kartrent-a-carželezniških ali avtobusnih prevozov. Imamo izkušnje z vsemi oblikami prevozov.

Nastanitev

Za vas uredimo nastanitev po vaši želji, lahko je to luksuzna hiška na morju, nastanitev preko Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih.

Kulinarično doživetje

Da bo vaše raziskovanje destinacije popolno, vam svetujemo glede prehrane in po želji uredimo pravo kulinarično doživetje.

Ogledi in aktivnosti

Uredimo vstopnice za prireditve, koncerte, dodatne oglede, športne prireditve oziroma organiziramo vse aktivnosti po vaši želji med potovanjem in/ali počitnicami.

Zakaj izbrati potovanje ali počitnice po meri?

 • neomejene možnosti po vaši izbiri
 • prilagodljivost v datumih odhodov in v dolžini potovanj/počitnic
 • priprava kombinacije potovanja in počitnic
 • individualno, profesionalno svetovanje

Kako rezervirati potovanja po meri?

 • izberite poljubno destinacijo potovanja ali počitnic
 • določite datum odhoda in povratka
 • razmislite, katere storitve bi radi imeli vključene v potovanje (hotel, kategorija, prehrana in druge vrste storitev, transferji, izleti, ogledi …)
Sestavite svoj sanjski oddih v manj kot 5 minutah

Da bi vam lahko pripravili najboljše ponudbe, ki so prilagojene samo vam, se moramo boljše spoznati in spoznati vaše potovalne preference in želje.

Vabljeni k ogledu počitnic,
ki smo jih pripravili za vas

Počitnice na Kubi

Največji otok v Karibskem otočju že od nekdaj slovi po svoji eksotiki. Dolge, biserno bele plaže in kristalno čisto morje, od turkizne pa do temno modre barve, množično privabljajo obiskovalce.

Zelenortski otoki

Otoki vas bodo navdušili s svojo neokrnjeno naravo, živahno mešanico afriške in portugalske kulture in izvrstno kulinariko.

Bali - brezskrbne počitnice z vodnikom

Mesto Kintamani, vulkan Batur, sončni zahod pri templju Tanah Lot, gora Agung, tempelj Besakih, mesto Bukit Jambul, …, kombinacija nepozabnih spominov. Brezskrbne počitnice z izkušenim vodnikom.

“Ampak jaz rad načrtujem sam.”
Tudi mi velikokrat slišimo ta stavek.

Naj vam predstavimo vsaj tri prednosti sodelovanja z nami.

Planiranje potovalne logistike je zelo zahtevno

Sanjati, kaj vse boste doživeli, je zabavni del, samo načrtovanje pa je že bolj zahtevno. Predvsem takrat, ko odkrivate novo destinacijo, se je težko znajti med vsemi informacijami. Zato vam mi pripravimo načrt poti tako, da boste na poti mirni in bodo vaša doživetja še večja.

Prihranimo vam več kot 30 ur

Običajno se za načrtovanje potovanja porabi med 10 in 30+ ur. Ker vemo, da je čas v današnjem času zelo pomemben, vas vabimo, da načrtovanje zaupate nam. Vi pa se medtem lahko posvetite drugim pomembnim opravilom..

Kaos komentarjev

Kako se prebiti čez vse komentarje in informacije, ki so nam dostopni na vsakem koraku in izmed vseh izluščiti najpomembnejše? Prepustite načrtovanje Kompasovim strokovnjakom z znanjem in večletnimi izkušnjami, da boste lahko res brezskrbno uživali na izbrani destinaciji.

Sestavi si sanjski oddih

Do svojega sanjskega oddiha v manj kot 5 minutah

  Step 1

  Step 2

  Za večje skupine nas kontaktirajte na myway@kompas.si

  Step 3

  Celoten znesek v EUR

  Kamor vam bomo poslali ponudbo.

  Naš svetovalec/ka vas bo poklical za dodatna vprašanja.

  Soglašam, da Kompas d.d. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe.