Dežele presežkov

z ladjo MSC Virtuosa

Vabimo vas, da z nami odkrijete skrivnosti Bližnjega vzhoda z nepozabnim potovanjem skozi arabsko tradicijo in kulturo. Doživite razkošje in zapeljivo vzdušje najbolj znanih hotelov na svetu, med najmodernejšo arhitekturo in mogočnimi puščavami.

Direktni let iz Ljubljane

LJUBLJANA DUBAJ 18-Feb-2022 14:30 23:20
DUBAJ LJUBLJANA 27-Feb-2022 10:00 13:30

 

Program križarjenja

 

Dan Datum Pristanišče Prihod Odhod
Sob 19/02/2022 Dubaj, ZAE 23:59
Ned 20/02/2022 Dubaj, ZAE 00:01 18:00
Pon 21/02/2022 Sir Bani Yas Is., ZAE 7:00 17:00
Tor 22/02/2022 Abu Dhabi, ZAE 7:00 21:00
Sre 23/02/2022 Dan na morju
Čet 24/02/2022 Doha, Katar 8:00 22:00
Pet 25/02/2022 Dubaj, ZAE 13:00 23:59
Sob 26/02/2022 Dubaj, ZAE 0:01

18.2.2022: LJUBLJANA – DUBAJ;
Zbor na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana 2 uri pred predvidenim poletom. Polet proti Dubaju in pristanek v poznih večernih urah. Po opravljenih formalnostih na letališču sledi prevoz do hotela, ki se nahaja v bližini letališča. Nočitev.

19.2.2022: DUBAJ;
Po zajtrku zapustimo hotel in se odpravimo na poldnevni ogled mesta Dubaj, ki je del Združenih Arabskih Emiratov in se nahaja na arabskem polotoku, na jugu perzijskega zaliva. Čeprav se je razvoj mesta začel z odkritjem nafte je današnji Dubaj prestolnica turizma, kot tudi svetovnih poslovnih in finančnih dogodkov. Poleg nakupovanja je Dubaj priljubljen tudi zaradi starodavnih in modernih atrakcij. Med številnimi nebotičniki zagotovo izstopajo Burj Khalifa, ki je s svojimi 828 m višine, trenutno najvišja zgradba na svetu, luksuzni hotel Burj Al Arab ter umetno narejena otočja v obliki palme in v obliki sveta. Po končanem ogledu sledi transfer do pristanišča in vkrcanje na ladjo MSC Virtuosa.

20.2.2022: DUBAJ;
Dodaten dan v Dubaju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje celotne ponudbe na ladji ali da obiščete Dubaj in njegove številne atrakcije, ki jih to futuristično mesto ponuja. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

21.2.2022: SIR BANI YAS ISLAND;
Otok Sir Bani Yas ponuja odlične možnosti za razvajanje na plaži. Lahko pa se z džipi podate na avanturističen safari med mangrovami in puščavo ter zaščitenim območjem. Na Sir Bani Yas, na bližnjem otoku Dalma in Discovery, je bil ustanovljen rezervat, za ogrožene živalske vrste Arabskega polotoka in Afrike.

22.2.2022: ABU DHABI;
Abu Dhabi je glavno mesto Združenih arabskih emiratov in istoimenskega emirata. Šteje okoli 900 tisoč prebivalcev in je moderno mesto s poslovnimi stavbami in nakupovalnimi centri, ki je bilo zgrajeno po odkritju nafte leta 1958. Trdnjava Oasr-al-Husn iz 19. stoletja, velika mošeja, naftni muzej, univerza (1974) in mednarodno letališče so najpomembnejše zgradbe v mestu.

23.2.2022: DAN NA MORJU;
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje celotne ponudbe na ladji ter za počitek ali zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

24.2.2022: DOHA, KATAR;
Doha je največje in glavno mesto emirata Katar. Nekdaj poznana zgolj kot ribiška vasica, je danes Doha ena od biserov Perzijskega zaliva. Kot druga mesta sosednjih držav je Doha znana po kombinaciji modernih ter tradicionalnih stavb kot so mošeje, ter z velikim deležem tuje populacije. Z visokimi vlaganji v konstrukcijo ji bo v prihodnosti omogočeno postati center mednarodnega poslovanja in potovanja.

25.2.2022: DUBAJ;
Prihod ladje MSC Virtuosa v pristanišče Dubaj, od koder imate odlično izhodišče za številne atrakcije, ki jih mesto ponuja. Kompasova vodnica vam bo predstavila vse možnosti organiziranih izletov.

26.2.2022: DUBAJ;
Po zajtrku sledi izkrcanje z ladje in transfer do izbranega hotela v Dubaju. Dan bo kot nalašč za raziskovanje mesta, nakupovanje, izlet na plažo, vzpon na Burj Khalifo, jeep safari, smučanje in še bi lahko naštevali.

27.2.2022: DUBAJ;
V zgodnjih jutranjih urah sledi transfer na letališče in polet proti Ljubljani.

Hitre informacije

PRODUKT: 94263
ODHOD: 18. 02. 2022
ČAS POTOVANJA: 10 dni/ 9 noči
ČAS ZA PRIJAVO: do zasedbe prostih mest
LADJAR: MSC
MESTO ODHODA: Letališče Jožeta Pučnika, Ljubljana
VIZUM: ni potreben

Cena vključuje:

 • izbrana kabina
 • povratni letalski prevoz iz Ljubljane (direkten let)
 • 2 x nočitev z zajtrkom v izbranem hotelu 3/4* v Dubaju
 • transferji po programu
 • poldnevni voden ogled Dubaja
 • dopolnjen polni penzion
 • vse zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja MSC
 • kopanje v bazenih in uporabo fitnes centra
 • pristaniške pristojbine 140 EUR na osebo
 • vstopnina za ogled sejma EXPO
 • napitnine na ladji
 • izkušen Kompasov vodnik in
 • organizacija potovanja

 

Cena ne vključuje:

 • alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih naročite pri natakarjih ali v barih
 • fakultativni izleti (shore excursions)
 • osebna poraba na ladji
 • storitve v frizerskem salonu in SPA centru
 • igre na srečo v ladijskih casinojih
 • storitve pri ladijskem zdravniku
 • zavarovanja
 • transferji

Obvezno doplačilo – že vključeno v ceno

Napitnine (Service charge) so tudi pri ladjarju MSC postale obvezno doplačilo. Znesek napitnin za odraslo osebo znaša 10 EUR na noč, za otroka od 2-11,99 let pa 5 EUR na noč. Ladjar vam bo znesek napitnin avtomatsko dodal na vaš ladijski račun, lahko pa ga doplačate že ob prijavi na vašem prodajnem mestu.

 

Možna doplačila ob prijavi:

 • all inclusive paket pijač EASY – odrasli: 32 EUR/osebo/noč
 • all inclusive paket pijač EASY PLUS – odrasli: 44 EUR/osebo/noč
 • all inclusive paket pijač PREMIUM – odrasli: 62 EUR/osebo/noč
 • paket brezalkoholnih pijač – odrasli: 23 EUR/osebo/noč
 • paket brezalkoholnih pijač – otroci: 15 EUR/osebo/noč
 • Enoposteljna kabina: 80 -100 % doplačilo; rezervacija je na vprašanje
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
 • Zavarovanje rizika odpovedi – od 4,06 % na vrednost rezervacij
 • Zdravstveno zavarovanje COVID19_MSC: 25 €/osebo

*POMEMBNO

Ladjar MSC Cruises od vseh svojih potnikov zahteva ureditev zavarovalne police, ki krije vsa tveganja, povezana s situacijo COVID-19, vključno z odpovedjo, repatriacijo (postopkom vrnitve v domovino) in zdravstvenimi stroški. MSC Cruises bo v sodelovanju z Zavarovalnico Europ Assistance vsem potnikom iz schengenskega območja ponudil možnost nakupa takšnega zavarovanja (CPP – zaščitni načrt COVID) po ceni 25 € na osebo (otroci od 0 do 2 leta zavarovanja ne plačajo, a so vseeno kriti). V nasprotnem primeru se lahko potniki dogovorijo za sklenitev zavarovalne police z zavarovalnico po lastni izbiri, vendar je pogoj, da zavarovanje pokriva vse stroške vezane na Covid19 (odpoved rezervacije, prekinitev potovanja, stroške repatriacije, karanteno, zdravstveno oskrbo (stroški nujne medicinske pomoči in reševanja v tujini, vključno z dogodki, povezanimi s COVID-19) ter hospitalizacijo.

Potovalni dokumenti
Slovenski potni list, ki mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma odhoda.

Organizirani izleti
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 20 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Opomba
Navedene cene so informativne. Končna cena bo znana ob rezervaciji.

Tip kabine Cenik
Notranja kabina Bella od 1.399 €/os
Notranja kabina Fantastica od 1.499 €/os
Zunanja kabina z oknom Bella od 1.509 €/os
Zunanja kabina z oknom Fantastica od 1.599 €/os
Zunanja kabina z balkonom Bella od 1.649 €/os
Zunanja kabina z balkonom Fantastica od 1.699 €/os

 

Popusti/cene za otroke in odrasle osebe na dodatnem ležišču:
Cena za 3. in 4. odraslo osebo v kabini, na dodatnem ležišču: od 1.199 € na osebo (Bella) in 1.299 € na osebo (Fantastica)
Otroci do 17,99 leta kot 3. ali 4. oseba v kabini: od 899 € na osebo

Pošljite povpraševanje

  Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

  GDPR soglasje*
  [Soglašam, da Kompas d.o.o. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.d.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]