Slovenija od 68€

Slovenija, Gorenjska in Osrednjeslovenska, Cerklje na Gorenjskem

Hotel Krvavec

V objemu slovenskih gora boste uživali v nepozabnem oddihu v najvišje ležečem hotelu v Sloveniji, opremljenem v planinskem stilu, ki se po izboru World ski awards ponaša z nazivom BEST SKI BOUTIQUE HOTEL - najboljši smučarski butični hotel v Sloveniji!

Destinacija

Najvišje ležeča plaža v Sloveniji se nahaja prav na Krvavcu, opremljena je z leseno teraso, gorsko podlago, lesenimi klopmi in ležalniki. Omogoča vam nemoteno prepuščanje toplim sončnim žarkom vse dni v letu in vam ponuja gorske kulinarične dobrote, med mnogimi tudi slovensko sladico, krvavški šmorn. Na planino vas popelje kabinska žičnica, vožnja traja od 10 do 12 minut. Med potjo lahko občudujete razgled na Ljubljansko kotlino, Škofjeloško in Polhograjsko hribovje ter Julijske Alpe. Pot do Plaže lahko nadaljujete s 4-sedežnico, tisti z več energije pa se lahko odpravite tudi čez pašnike oziroma stopite po Poti pastirskih škratov na Krvavcu.

Nastanitev

Sobe: 1/2 ali1/2+1  - udobna dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem in televizorjem ponuja čudovit razgled na okoliške gore, hribe in smučišče Krvavec, zasebna kopalnica.

Storitev: bogat zajtrk in slastna večerja lokalnih kulinaričnih dobrot.

Hotelska ponudba: čez dan je v hotelu na voljo prostorna samopostrežna restavracija, okrepčate pa se lahko tudi na priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točki dnevnega zbiranja in zabave na planini, ki se nahaja v neposredni bližini hotela.
Hotel nudi wellness (za doplačilo) z intimno infra rdečo in finsko savno ter z izhodom direktno na sneg, kar pripomore h krepitvi vašega imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in vašemu boljšemu počutju. V ceno wellnessa so vključene čiste brisače, ter hladni in topli napitki.
Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo (Fun room), kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo).

Vključeno v ceno:

  • nastanitev,
  • izbrana storitev,
  • prevoz s kabinsko žičnico za dostop/sestop,
  • prevoz z vozilom za dostop in sestop na relaciji zgornje postaje kabinske žičnice in Hotela Krvavec

Obvezno doplačilo (v kraju):

  • turistična pristojbina

Možno doplačilo (v kraju):

  • manjši hišni ljubljenčki 10 €/dan

 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.