Hrvaška od 59€

Hrvaška, Kvarner, Povljana / otok Pag

Aminess Avalona Camping Resort

od 162 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Aminess Avalona Camping Resort se nahaja na zelenem rtu južnega Paga, kjer vam zagotavlja najbolj glamurozno kampiranje na otoku, kar si ga lahko predstavljate. Doživite VIP tretma sredi neokrnjene narave, korak od dih jemajočega Jadrana, prvorazrednih vsebinah za zabavo in rekreacijo ter sofisticiranih gurmanskih užitkih.

Pag, otok, dolg 60 km, leži med Velebitskim kanalom in Kvarnerjem. Poraščen je z nizkim grmičevjem, nekaj gozdov je le v obalnem pasu in okoli naselij. Na Pagu sta doma ovčjereja (paški sir), paška čipka in vinogradništvo. Turizem ni izrazit, zato lahko vsak gost hitro najde svoj zaliv.

Trajektne linije

Nastanitev

Akcije!

  • 20% popust v terminu 26.4. - 5.5. (minimalno bivanje 4 noči)
  • 20% popust v terminu 5.5. - 10.6. (minimalno bivanje 3 noči)

Lega: Polotok Rastovac pri naselju Povljana, na jugu otoka Pag.

Plaža: Očarljiva prodnata plaža kampa, vzdolž katere so nanizane prvorazredne vsebine, vas bo vabila kot zapeljiva pesem siren. Od udobnih ležalnikov, baldahinov in osvežujoče sence do športov na vodi in barov – tukaj boste lahko preživeli ves dan, od jutra do večera.

Bazen: zunanji bazen, atraktiven vodni park za otroke.

Nastanitev:

MOBILNE HIŠICE MH 4-6 Premium holiday home (Produkt: 99285): Pribl. 33 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja (pomivalni stroj, Nespresso aparat za kavo, grelnik vode) klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici (tuš/WC) nadkrita terasa z vrtno garnituro (6 stolov, za ležalnika in senčnik). Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb.

MOBILNE HIŠICE MH 6-8 Family premium holiday home (Produkt: 99286): Pribl. 33 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo, ostali spalnici z ločenima ležiščema), dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja (pomivalni stroj, Nespresso aparat za kavo, grelnik vode) klimatska naprava, klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici (tuš/WC), nadkrita terasa z vrtno garnituro (6 stolov, za ležalnika in senčnik). Mobilna hišica je primerna za do 7 odraslih oseb oziroma za do 6 odraslih oseb in 2 otroka do 12 let.

MOBILNE HIŠICE MH 4-6 Luxury holiday home with pool (Produkt: 99287): Pribl. 39 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dnevni prostor (možnost ležišča za 2 otroka) in opremljena kuhinja (pomivalni stroj, Nespresso aparat za kavo, grelnik vode) klimatska naprava, Sat-Tv, dve kopalnici (tuš/WC) nadkrita terasa z vrtno garnituro (6 stolov, za ležalnika in senčnik), zasebni bazen. Hišice se nahajajo med 2 in 5. vrsto do morja.  Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb.

Internet: Brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju kampa. 

Ponudba v kampu: Svoj dopust v kampu Aminess Avalona boste vzljubili zaradi neslutene svobode izbire, ki se razteza na vse vsebine, posebej gurmansko ponudbo. Od osvežilnih poletnih solat do steakov, gin tonika in plemenitih vin – razvajali bomo vse vaše čute. Ko vaši najmlajši postanejo lačni ali pa preprosto želite popiti pijačo z meditativnim pogledom na zlat sončni zahod, se sprehodite do ene od naših restavracij in barov ali pa se odpravite v kamp, kjer so vam na voljo tudi slaščičarna, pekarna in trgovina. Izberite ambient, ki vam najbolj ustreza, prijazno osebje in otoško vzdušje, ki se mu ne boste mogli upreti, pa bodo poskrbeli za vse ostalo.

Šport in animacija: Paška kamnita pokrajina, ki spominja na površino Lune, turkizno morje, slan veter in čist zrak ustvarjajo popolno kuliso za dejavnosti na prostem. Ne glede na to, ali ste ljubitelj deskanja, supanja, vožnje s kajakom ali pa imate raje športe na suhem, kot so pešačenje, tek ali kolesarjenje, bo Pag vaš popoln zaveznik. V bližini kampa se nahaja edinstven ornitološki rezervat Veliko Blato, ki je kot ustvarjen za sproščene izlete z družino. Mi vam predlagamo, da se do njega odpravite s kolesom in tako svoj dan nadgradite z nepozabnimi vizurami.

Animacija: Fantastična animacijska ekipa Aminess Avalone bo poskrbela, da boste doživeli najboljše družinsko kampiranje na Pagu. Spoznajte malčke z našo veselo maskoto, hobotnico Miramì, ki jih bo popeljala v svet zabavne tovarne Miramì Fun Factory, in jim pokažite STEM igrišča za majhne raziskovalce, sebi pa privoščite jogo in pilates treninge v morskem okolju, ki bo poskrbelo za prav posebno vzdušje.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni za doplačilo (po predhodni potrditvi).

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda nastanitev  zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem hišice
  • poraba vode, elektrike, plina
  • Sat-Tv
  • Wi-Fi
  • klimatska naprava
  • posteljnina in brisače
  • končno čiščenje
  • parkirišče
  • storitev concierge-a
  • uporaba sladkovodnega bazena
  • senčniki in ležalniki ob bazenu (omejeno število)

Obvezno doplačilo v kraju:

  • turistična pristojbina

Doplačilo ob prijavi:

  • krajše bivanje 20 % (po predhodni potrditvi)

Doplačilo v kraju:

  • hišni ljubljenčki 25 € /dan

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 99285    99285/1359      06.10.-08.10.2024 / nedelja - torek
    2 noči
    nočitev
    mobilne hiše
    Premium, MOBILE HOMES
  • 99285    99285/1359      07.10.-09.10.2024 / ponedeljek - sreda
    2 noči
    nočitev
    mobilne hiše
    Premium, MOBILE HOMES
  • 99285    99285/1359      08.10.-10.10.2024 / torek - četrtek
    2 noči
    nočitev
    mobilne hiše
    Premium, MOBILE HOMES
  • 99285    99285/1359      09.10.-11.10.2024 / sreda - petek
    2 noči
    nočitev
    mobilne hiše
    Premium, MOBILE HOMES
  • 99285    99285/1359      10.10.-12.10.2024 / četrtek - sobota
    2 noči
    nočitev
    mobilne hiše
    Premium, MOBILE HOMES