Plitvička jezera

Edinstven nacionalni park Plitvička jezera, je znan po svojih 16 jezerih, ki jih odlikuje predvsem kristalno čista zelenomodra voda.

od43 €
Osnovna cena
 
 
Pika cena cena od38,7
Destinacija

Vsi narodi ljubijo svojo domovino in jo imajo za najlepšo. Hrvatje svojo domovino po prvem stihu nacionalne hime naslavljajo Lepa naša. Republika Hrvaška je evropska parlamentarna država in je del evropske politične in kulturne zgodovine. Glede na velikost se uvršča med srednje velike evropske države. Želimo vam, da bi vsi, ko boste obiskali Hrvaško iz nje odnesli najlepše spomine.


Osnovni podatki o potovanju
Datumi odhodov: 31.10., 2.11.
Čas potovanja: 1 dan
Najmanjše število potnikov: 45
Čas za prijavo: do zasedenosti prostih mest
Prevoz: avtobus

Program potovanja

Slovenija - Plitvička jezera - Slovenija

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 4.00. Vožnja mimo Novega mesta do hrvaške meje. Vožnja mimo Karlovca po dolini reke Korane. Po kratkem postanku nadaljevanje poti do mesteca Slunj v bližini nacionalnega parka Plitvička jezera. Narodni park je bil ustanovljen leta 1949 in je eden prvih, ki je bil uvrščen na seznam svetovne dediščine Unesco. Sprehodili se bomo skozi park, znan po svojih 16 jezerih, ki jih odlikuje predvsem kristalno čista zelenomodra voda. Pozno popoldne se bomo odpravili nazaj proti Sloveniji, kamor je predviden prihod okrog polnoči ali nekoliko kasneje.


10529, Kompas d.d.

V ceno je vključeno
  • prevoz s turističnim avtobusom po programu
  • cestnine, pristojbine in parkirnine
  • vstopnina v park
  • vodenje
  • organizacija
  • DDV