Rikli Balance Hotel superior (ex Hotel Golf)

V Rikli Balance Hotelu oživljajo tradicijo lokalnega okolja. So trajnostno naravnani. Skrbijo za vaše zdravje in dobro počutje.

2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14 noči
od 172,00 EUR na osebo
Destinacija

Bled, ležeč ob vznožju Julijskih Alp, je z jezerom, otokom s cerkvico in gradom, ki kraljuje na skali nad jezerom, že stoletja cilj obiskovalcev, željnih lepote, zdravja in sprostitve. S svojo pokrajinsko lepoto, bogato kulturno dediščino, možnostmi za športne aktivnosti ter zdraviliškim in kongresnim turizmom je sodobni Bled z okolico obvezna postaja na vaših popotovanjih po Sloveniji.

Nastanitev

V Rikli Balance Hotelu oživljamo tradicijo lokalnega okolja. Smo trajnostno naravnani. Skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje.

V hotelskih sobah spoznajte zgodbe o kranjski čebeli, tradicionalnih gorenjskih vezeninah, lectovem srcu, smreki z bližnje planote Pokljuke ter Arnoldu Rikliju, švicarskem naravnem zdravilcu, ki je na Bledu že v 19. stoletju ustanovil naravno zdravilišče. V naših restavracijah poiščite lokalne in tradicionalne jedi, v wellnessu pa si privoščite alpsko ali medeno sprostitev. Če želite izkoristiti blagodejne učinke narave in se napolniti z energijo, vam je Rikli Balance Hotel pisan na kožo!
Rikli Balance Hotel se nahaja na vzpetini nad Blejskim jezerom. Štirizvezdični superior hotel ima 150 sob, od tega 10 apartmajev. Vse sobe so bile leta 2017 popolnoma prenovljene, v letu 2018 so bili prenovljeni tudi skupni prostori. V hotelu se nahaja Wellness Živa z bazenskim kompleksom in savnami. Bogato ponudbo hotela dopolnjujeta Restavracija Veranda in aperitiv bar.

Lega: hotel se nahaja na vzpetini nad Blejskim jezerom

Sobe: dvoposteljne z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiv fotelj); telefon, SAT tv, sef, grelnik za pripravo čaja ali kave, wifi, kopalnica s kadjo ali tušem in wc-jem, balkon (nekatere s pogledom na jezero).
suita; spalnica z ležiščem 180 cm in spalnica z dvema ležiščema 90 cm, telefon, SAT tv, sef, grelnik za pripravo čaja ali kave, wifi, kopalnica s kadjo ali tušem in wc-jem, balkon (nekatere s pogledom na jezero).

Hotelska ponudba: osrednja hotelska restavracija, restavraciji Veranda (ponuja jedi po naročilu), aperitiv bar v hotelski avli, bazenski kompleks Wellnessa Živa (bazeni, savne, masaže, wellness programi z alpskim pridihom, kopeli, nege obraza s priznano kozmetiko, lepotni tretmaji ter druge nege...), več konferenčnih dvoran, brezplačno parkirišče do zasedbe prostih mest.

Storitev: samopostrežna zajtrk

Domače živali: niso dovoljene.

Akcija -15 % za termine - velja do 30. 4. 2021:

14. 5. - 28. 8. 2021

Minimalno število noči: 2

Popust za otroka: 1. otrok do 6. leta na dodatnem ležišču BREZPLAČNO

Akcija velja do 30. 4. 2021, oziroma do zasedbe mest. Akcijska cena za navedene termine je že obračunana.

Popusti za otroke veljajo ob 2 polno plačanih osebah v posameznih tipologijah sob.

V ceno je vključeno
 • namestitev v izbrani sobi
 • nočitev z zajtrkom
 • neomejeno vstop v hotelski bazenski kompleks Živa
 • popust na vstop v svet savn v Wellnessu Živa
 • wifi
 • parkirišče do zasedenosti mest.

Pridružujemo si pravico do spremembe vsebine sestave paketa. Vsebina posameznih paketov Sava Hotels & Resort je prilagojena higienskim priporočilom NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) in internim ukrepom higiene in zaščite - Sava Hotels & Resort Higienski Standard."

Popusti

 • Soba 1/2 v spremstvu 2. odraslih oseb:
  brez ležišča: otrok 0-6 let BREZPLAČNO.
 • Soba 1/2 single use v spremstvu 1 odrasle osebe:
  na osnovnem ležišču: otrok 0-6 let BREZPLAČNO.
 • Soba 1/2 v spremstvu 1 odrasle osebe:
  na osnovnem ležišču: otrok 6-12 let 15 %.
 • Soba 1/2+1 v spremstvu 2. odraslih oseb:
  na dodatnem ležišču: 1. otrok 0-6 let BREZPLAČNO, 6-12 let pavšal 40 €/os/dan (bivanje do 9.7. in od 5.9.2021) oz. 55 €/os/dan (bivanje 9.7.-5.9.2021); brez ležišča: 2. otrok 0-6 let BREZPLAČNO.
 • Suita 1/2+2 v spremstvu 2. odraslih oseb:
  na dodatnem ležišču: 1. in 2. otrok 0-6 let BREZPLAČNO, 6-12 let pavšal 40 €/os/dan (bivanje do 9.7. in od 5.9.2021) oz. 55 €/os/dan (bivanje 9.7.-5.9.2021); brez ležišča: 3. otrok 0-6 let BREZPLAČNO."


Obvezna doplačila
Na kraju samem:
 • turistična pristojbina
 • enkratna prijavnina
Dodatna ponudba
Na kraju samem:
 • večerja - 15 EUR/osebo/dan (odrasli in otroci od 6. leta dalje)
 • otroška posteljica - 7 EUR/dan
91581, 91582, 92322, 91583, 91584, Kompas d.d.

Prijavi se na e-novice