Egipt od 491€

Egipt, Hurghada & Safaga, Hurgada

Hotel Palm Beach

Aktivne družinske počitnice v Hotelu Palma Beach ob Rdečem morju.

Destinacija

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne.

Nastanitev

Aktivne družinske počitnice ob rdečem morju

Lega in okolica: ob lastni peščeni plaži, 7 km od Hurgade, 15 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačni Wi-Fi na recepciji, glavna restavracija Las Palmas, à la carte restavracija Palavrion, hotelski bar Laguna,  bar ob bazenu Oasis in Siesta, bar na plaži, kavarna Shisha corner, dva zunanja bazena (oba ogrevana v zimskem času), senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, kopalne brisače (brezplačno), bankomat, parkirišče, mini market, trgovina s spominki.

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, Wi-Fi (doplačilo), Sat TV, telefon, mini bar (doplačilo), sef (brezplačno), kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Storitev: all inclusive.

Ponudba za najmlajše: mini klub (5-12 let), otroška animacija, otroški bazen, otroško igrišče, otroška posteljica (na vprašanje, brezplačno in ob predhodni potrditvi).

Wellness & aktivnosti: fitnes (nad 16 let), dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, tematski večeri, namizni tenis, za doplačilo: wellness center Horus SPA (savna, masaže, kozmetični salon), tenis (večerna razsvetljava za doplačilo), potapljanje, vodni športi na plaži.

Spletna stran: www.palmbeach-hurghada.com

Kompasova ocena: 4*+


ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji Las Palmas ; zajtrk (7.00-10.00), kosilo (13.00-15.00), večerja (18.30-21.30), prigrizki (12.00-16.00), kava, čaj in pecivo (10.00-12.00 in 16.00-18.00), nočni prigrizek (23.00-24.00); lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (10.00-24.00). Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotelu.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • lokalno angleško goveoreči vodnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)


Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
  • priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

 

COVID informacije – Hurgada

Pogoji vstopa v Hurgado ter pogoji vstopa v Slovenijo ob povratku iz Hurgade

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.