Slovenija od 68€

Slovenija, Gorenjska in Osrednjeslovenska, Bled

Hotel Savica Garni

Ekološki značaj hotela potrjuje certifikat okoljska marjetica, uresničujejo pa ga pod geslom in programom Zeleni za jutri.

Destinacija

Bled, ležeč ob vznožju Julijskih Alp, je z jezerom, otokom s cerkvico in gradom, ki kraljuje na skali nad jezerom, že stoletja cilj obiskovalcev, željnih lepote, zdravja in sprostitve.

S svojo pokrajinsko lepoto, bogato kulturno dediščino, možnostmi za športne aktivnosti ter zdraviliškim in kongresnim turizmom je sodobni Bled z okolico obvezna postaja na vaših popotovanjih po Sloveniji.

Nastanitev

Lega: nahaja se na vzpetini nad Blejskim jezerom.

Bazeni: bazenski kompleks Wellnessa Živa v Rikli Balance hotelu ponuja 6 bazenov: 4 notranje termalne bazene, otroški termalni bazen in zunanji termalni bazen. Na voljo sta tudi notranji tobogan in masažni bazen. Za goste hotela SAVICA GARNI je v ceno vključen 1 obisk dnevno.

Nastanitev: v vseh sobah telefon, sat tv, klima, sef, mini bar, wifi, kopalnica s tušem ali kadjo

 

  • Dvoposteljna soba: približno 18 - 20 m2 ; soba z zakonskim ležiščem širine 180 cm ali dvema enojnima ležiščema širine 90 cm.
  • Družinska soba: približno 34 - 46 m2 ; ena soba z zakonskim ležiščem širine 160-180 cm in ena soba z dvema ležiščema širine 80 - 90 cm.

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

 

Storitev: samopostrežni zajtrk v zajtrkovalnici hotela in večerja v Rikli Balance hotelu.

Hotelska ponudba: zajtrkovalnica;

Ponudba Rikli Balance hotela: hotelska restavracija, restavracija Veranda, aperitiv bar v hotelski avli, bazenski kompleks Wellnessa Živa (notranji in zunanji bazeni, savne, masaže, wellness programi, kopeli,...), več konferenčnih dvoran. Parkirišče: pred hotelom (doplačilo).

Ponudba za najmlajše: otroška igralnica, zunanja igrala in rekviziti za otroško igro ob hotelu, otroški bazeni in tobogan v Wellnessu Živa v Rikli Balance hotelu.

Šport in zabava: 3,5 km od hotela se nahaja Golf igrišče Royal Bled s Kraljevim igriščem z 18 luknjami in Jezerskim igriščem z 9 luknjami (trgovino z golfsko opremo, garderobe za goste in prostor za spravilo opreme), pohodništvo, kolesarjenje.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opombe: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 11.00 ure na dan odhoda.

Obvestilo parkirišče na Bledu

Vključeno v ceno:

  • namestitev v izbrani sobi
  • izbrana storitev
  • dnevno en vstop v hotelski bazenski kompleks Wellness Živa
  • popust na vstop v svet savn v Wellnessu Živa v hotelu Rikli Balanced Hotelu
  • wifi
  • parkirišče do zasedenosti mest           


Obvezno doplačilo (v kraju):

  • turistična pristojbina
  • enkratna prijavnina                   


Možna doplačila (ob prijavi): 

  • večerja za osebe nad 6 let 15 €/os/dan               

Možna doplačila (v kraju): 

  • otroška posteljica 7 €/dan 

Opomba:

Pridružujemo si pravico do spremembe vsebine sestave paketa. Vsebina posameznih paketov Sava Hotels & Resort je prilagojena higienskim priporočilom NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) in internim ukrepom higiene in zaščite - Sava Hotels & Resort Higienski Standard.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.