Hrvaška od 62€

Hrvaška, Dalmacija, Zadar

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik

Med poletnimi počitnicami na all inclusive počitnice: vse vključeno - tudi nasmeh na otroškem obrazu v času klubskih aktivnosti s hotelsko maskoto: sovico Falky.

Destinacija

Zadar, mesto in pristanišče v severni Dalmaciji. Stari del mesta se nahaja na zaščitenem polotoku z naravnim pristaniščem z zelo dobrimi prometnimi povezavami z notranjostjo. Restavracije, hoteli, nočni klubi, poletni festival, kulturne prireditve, izleti v narodna parka Kornati in Krka ter svetovno znan liker maraskino.

Nastanitev

Dobrodošli v svetu zabave! Starši in otroci, Fakly vas pričakuje!

Lega:  v naselju Borik, pribl. 3,5 kilometre od starega mestnega jedra Zadra

Plaža: dolga prodnato-peščena plaža, tik ob hotelu.

Bazeni: zunanji bazen s sladko vodo (tudi otroški), notranji ogrevan bazen s sladko vodo.

Nastanitev: v letu 2018 in 2019 prenovljene in ne prenovljene sobe. V sobah klimatska naprava, LCD SAT TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (sušilec za lase), večina sob z balkonom.

  • Dvoposteljna soba standard (ne prenovljen del): ca 17 – 20 m2, večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Družinska soba standard (ne prenovljen del): ca 25 – 29 m2, dvoposteljna soba, raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka.
  • Družinska soba standard XL (ne prenovljen del): ca 40 – 44 m2, ločena spalnica, raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka.
  • Družinska standard suita z balkonom (ne prenovljen del): ca 46 m2, ločena spalnica, raztegljiva ležišča ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 3 otroke.
  • Dvoposteljna soba Comfort: velikost pribl. 17–20m2, večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 osebi. Na vprašanje dodatno ležišče za otroka do 6 let.
  • Dvoposteljna soba Superior, morska stran: velikost pribl. 17 – 20m2, večina sob z balkonom. Nastanitev je primerna za 2 osebi.
  • Družinska soba Comfort z balkonom: velikost pribl. 25–27m2, dvoposteljna soba z zakonsko posteljo, ki je s pregrado ločena od bivalnega prostora. Raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka. Možnost otroške posteljice.
  • Družinska soba Superior z balkonom: velikost pribl. 33 m2, ločena spalnica, raztegljivi dvosed ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 2 otroka. Možnost otroške posteljice (nekatere sobe imajo morsko stran).
  • Družinska Superior Suita z balkonom: velikost pribl. 38-41 m2, ločena spalnica, raztegljiva ležišča ali pograd primeren za otroke do velikosti 160 cm. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi in 3 otroke. Možnost otroške posteljice.

Internet: brezžični internet (Wi – Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Storitev:

  • All inclusive plus v terminu od 1.4. – 2.11.: bogat samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, show cooking, grill, pijača ob obrokih: namizno vino, pivo, voda, kava, čaj, brezalkoholne pijače. All inclusive bar ob bazenu Tramaontana je odprt med 08:00 in 23:00 (do 1.6. in od 30.9.) oz. do 24:00 v sezoni (1.6. – 30.9.) kjer vam postrežejo  pivo, vino, vodo, čaj, sok, kavo, koktejle in lokalno žgano pijačo. Med 11:30-18:30 (do 1.6. in od 30.9.) in v sezoni dodatno še med 21.30 – 24.00 (1.6. – 30.9.)  je odprt Snack bar za prigrizke, popoldansko kavo in čaj, nočni prigrizek. Na dan prihoda začnete z večerjo in zaključite s kosilom na dan odhoda.
  • Polpenzion plus v terminu od 3.1. – 1.4. in 2.11. do 28.12.: bogat samopostrežni zajtrk in večerja, show cooking, grill, pijača ob obrokih: namizno vino, pivo, voda, kava, čaj, brezalkoholne pijače. Na dan prihoda začnete z večerjo in zaključite z zajtrkom.

Možno doplačilo za polni penzion plus.

Hotelska ponudba: dva objekta, povezana z zgradbo osrednje recepcije, recepcija, prodajalna spominkov, aperitiv bar, prenovljena samopostrežna restavracija ter dodatni gostinski objekti v naselju, fitnes center.
Parkirišče:  brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.

Wellness: Spa & wellness, površina 2. 500 m2, kozmetični salon s pedikuro, masaže, savne (turška, finska), whirlpool, velika soba za sprostitev z vodnimi blazinami. Masaže in tretmaji ter solarij za doplačilo. 

Šport in rekreacija (vključeno v ceno): uporaba notranjega ogrevanega bazena zunanjega bazena s tobogani in notranjega ogrevanega bazena, fitnesa, telovadnice, savne (finska in turška savna), Kneipp terapijo, parno kopeljo, sobo za počitek ter ležalnike in senčnike ob bazenu.
Šport in animacij v terminu 22.5. – 28.9.2021: nogomet, tenis, odbojka na plaži, badminton, namizni tenis, vodna aerobika, zumba, pilates, karaoke, ob večerih glasba v živo in še in še.

Otroška animacija: hotelska maskota Falky vabi na različne delavnice v času poletnih počitnic (22.5 - 27.9.): dnevna otroška animacija za otroke od 3 leta dalje. Iskanje zaklada, otroški kino, zanimive zabavno izobraževalne igre, mini disko, igre na bazenu, otroška olimpijada.
Športne aktivnosti in animacija v hrvaškem, nemškem, angleškem in italijanskem jeziku.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opomba:

  • v sobo se lahko nastanite po 15. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 11h.
  • sobe Std se nahajajo v neprenovljenem delu hotela.
  • vse aktivnosti so prilagojene glede na ukrepe za preprečevanje širjenja Covid-19.
Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev                                   


Obvezno doplačilo:

  • turistična pristojbina                                  

Možna doplačila: (ob prijavi):

  • polni penzion plus odrasli 15 €/os/dan, otroci od 6 - 12 let 7,5 €/os/dan, do 6 let BREZPLAČNO ( v terminu od 2.1. - 8.4. in od 1.11. - 29.12.2022)

Pavšalna cena

  • dodatno ležišče otrok 6-12 let od 31 do 79 EUR/os./dan (določeni termini)
  • dodatno ležišče odrasla oseba od 41 do 110 EUR/os./dan (določeni termini)

Cena je odvisna od izbranega termina. Za končni izračun pokličite naš klicni center oz. vam ga posredujemo ob potrditvi rezervacije

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.