Slovenija od 68€

Slovenija, Gorenjska in Osrednjeslovenska, Bled

Grand Hotel Toplice

Eleganca romantičnih razgledov - vstopite v hotel z najdaljšo, 90-letno, tradicijo na Bledu Prepustite se popeljati v svet, ko je čas tekel počasneje. Zdravilni termalni izvir, ki žubori pod hotelom, in udobne postelje, ki se prilagajajo za vaše največje udobje, vas bodo zazibale v krepčilen spanec. Tako kot že številne eminentne goste pred vami.

Destinacija

Bled, ležeč ob vznožju Julijskih Alp, je z jezerom, otokom s cerkvico in gradom, ki kraljuje na skali nad jezerom, že stoletja cilj obiskovalcev, željnih lepote, zdravja in sprostitve.

S svojo pokrajinsko lepoto, bogato kulturno dediščino, možnostmi za športne aktivnosti ter zdraviliškim in kongresnim turizmom je sodobni Bled z okolico obvezna postaja na vaših popotovanjih po Sloveniji.

Nastanitev

Lega: na obali Blejskega jezera.

Bazeni: Spa Luisa z manjšim bazenom, ki ga neprestano polni naravna izvirska voda (22oC); hotel ima tudi lastno zasebno plažo.

Nastanitev: sodobno opremljene sobe; v vseh sobah telefon, sat tv, klima, sef, mini bar, wifi, kopalnica s tušem ali kadjo, večina sob z balkonom.

 

  • Enoposteljna soba: približno 13-15 m2 ; soba z ležiščem širine 90 do 140 cm.
  • Dvoposteljna soba: približno 22-25 m2 ; soba z zakonskim ležiščem širine 180 cm ali dvema enojnima ležiščema širine 90 cm; nekatere s pogledom na jezero.
  • Suita s pogledom na jezero: približno 46 - 65 m2 ; spalnica z zakonskim ležiščem širine 180 cm in prostor s sedežno garnituro.

 

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Storitev: samopostrežni zajtrk in večerja (samopostrežna ali strežena)

Hotelska ponudba: Restavracija Julijana, kjer so sveže lokalne sestavine, prvovrstna postrežba in neverjetna skladnost okusov Michelinove strokovnjake prepričali, da so glavnemu chefu Simonu Bertonclju podelili nagrado The Plate Michelin; hotelski bar, restavracija Grand, Jezero Lounge (odprt v poletnih mesecih), wellness center Spa Luisa z bazenom, savno, masažami, več konferenčnih dvoran, parkirišče pred hotelom (doplačilo).

Šport in zabava: sprehodi, pohodništvo, kolesarjenje, vodni športi, 3,2 km od hotela se nahaja Golf igrišče Royal Bled s Kraljevim igriščem z 18 luknjami in Jezerskim igriščem z 9 luknjami

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opombe: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 11.00 ure na dan odhoda. 

Obvestilo parkirišče na Bledu

 

Vključeno v ceno:

  • namestitev v izbrani sobi
  • izbrana storitev
  • neomejeno vstop v hotelski bazen in savne
  • popust na vstop v hotelski bazenski kompleks in v svet savn v Wellness Živa v hotelu Rikli Balance Hotelu
  • wifi
  • parkirišče do zasedenosti mest           


Obvezno doplačilo (v kraju):

  • turistična pristojbina
  • enkratna prijavnina                   


Možna doplačila (ob prijavi): 

  • večerja za osebe nad 6 let 26 €/os/dan               

Možno doplačilo (v kraju):

  • otroška posteljica 7 €/dan      

Opomba:

Pridružujemo si pravico do spremembe vsebine sestave paketa. Vsebina posameznih paketov Sava Hotels & Resort je prilagojena higienskim priporočilom NIJZ (Nacionalnega inštituta za javno zdravje) in internim ukrepom higiene in zaščite - Sava Hotels & Resort Higienski Standard.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.