Hrvaška od 62€

Hrvaška, Kvarner, Punat / otok Krk

Falkensteiner Hotel Park Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat se nahaja v centru mesta, obkrožen z bujnimi borovci, hkrati pa ga od morja loči le cesta. Če se na morje odpravljate kot družina, kot par, ali pa sami, raznolika ponudba dogodkov, animacij, športnih dejavnosti, vrhunske hrane in sproščanja ob bazenih ali na plaži sigurno ponuja nekaj za vaš okus.

Destinacija

Naj vsa očara mesto Krk, obkroženo s starimi rimskimi zidovi. Prepustite se njegovi mediteranski pokrajini, ozkim uličicam in slikovitim prodnatim in peščenim plažam. Najamite čoln, spoznajte skrivnosti in bogastva podvodnega življenja, zabavajte se na enem izmed mnogih poletnih dogodkov, ki poživljajo že tako prijetne Krške noči...

Trajektne linije

Nastanitev

Posebna ponudba:

Otroci:

  • 1 otrok do 6. leta BREZPLAČNO

 

Falkensteiner Hotel Park Punat se nahaja v centru mesta, obkrožen z bujnimi borovci, hkrati pa ga od morja loči le cesta. Če se na morje odpravljate kot družina, kot par, ali pa sami, raznolika ponudba dogodkov, animacij, športnih dejavnosti, vrhunske hrane in sproščanja ob bazenih ali na plaži sigurno ponuja nekaj za vaš okus.

Lega: hotel je lociran v centru mesta Punat, na južnem delu otoka Krk, obdan s parki od morja ločen samo z obalno promenado.

Plaža: betonirana in skalnata, oddaljena 700m hoje ob morju, še 500m hoje ob morju stran pa se nahaja tudi velika prodnata plaža. Obe ponujata veliko vsebin: slaščičarne, bari, trgovske in zabavne lokacije z možnostjo najema ležalnikov in sončnikov.

Bazen: sladkovodni zunanji bazen, otroški bazen s toboganom, vodna atrakcija vodna kača in vodna fontana. Ležalniki in senčniki vključeni v ceno.

Nastanitev: vse sobe so opremljene z klimatsko napravo, LCD TV, telefonom, sefom in kopalnico s sušilcem za lase ter kopalnim plaščem.

 

  • Active soba: soba velika približno 18m2, opremljena za aktiven življenjski slog z manjšim ležiščem in živahno poslikavo na steni. Možnost je sobo opremiti tudi z različnimi pripomočki za jogo in fitnes. Namesto stola ob pisalni mizi je žoga za pilates, ob prihodu pa vas čaka steklenica vode. Soba je primerna za 1 osebo.
  • Comfort soba: soba velika približno 20m2 opremljena z zakonsko posteljo in z manjšim pomožnim ležiščem primernim za otroka. Soba je primerna za 2 odrasli osebi in otroka do 6 leta starosti.
  • Comfort soba z balkonom: soba velika približno 20m2 opremljena z zakonsko posteljo, lastnim balkonom z razgledom na hotelski park in z možnostjo dodatka otroškega ležišča. Soba je primerna za 2 odrasli osebi.
  • Superior soba: soba velika približno 22m2 opremljena z zakonsko posteljo in kavčem, ki se lahko raztegne v dodatno ležišče (190x140cm). Soba je primerna za 2 odrasli osebi in otroka do 12. leta z možnostjo 2. otroka do 6. leta brez ležišča po predhodni najavi in potrditvi.
  • Superior soba z balkonom: soba velika približno 22m2 opremljena z zakonsko posteljo, kavčem, ki se lahko raztegne v dodatno ležišče (190x140cm) in lastnim balkonom. Soba je primerna za 2 odrasli osebi in otroka do 12. leta.
  • Družinska comfort soba: soba velika približno 33m2 opremljena z zakonsko posteljo in dvema ločenima ležiščema v ločeni sobi, z možnostjo dodatka otroške posteljice. Soba je primerna za 2 odrasla in 2 otroka do 12. leta.
  • Družinska superior soba: soba velika približno 33m2 opremljena z zakonsko posteljno in ločeno sobo z dvema pomožnima ležiščema, z možnostjo dodatka otroške posteljice. Obe sobi imata lasten balkon. Soba je primerna za 2 odrasla in 2 otroka do 12. leta.
  • Apartma: velik približno 40m2, opremljen z zakonsko posteljo v eni spalnici in 2 ločenima ležiščema za 1 osebo v drugi spalnici, in dnevnim prostorom v ločeni sobi. Obe sobi imata svoj balkon. Apartmaji imajo lahko razgled na hotelski park ali na morsko stran. Primerni so za 2 odrasli osebi in 3 otroke do 12. leta starosti, ali 3 odrasle in 2 otroka do 12. leta.

 

Internet: Wi¬Fi brezplačno na območju hotela.

Prehrana: polpenzion plus (samopostrežna zajtrk in večerja z vključeno pijačo) med 26.5. in 9.9. tudi možnost kosila (samopostrežni bife s skrbno pripravljenimi jedmi za aktiven življenjski slog)

Ostala ponudba: restavracija, kava bar, masaža, frizer, pediker, igralnica za otroke, otroško igrišče v neposredni bližini, turistični vlakec, brezplačno parkirišče (do zasedbe mest). V hotelu je tudi dvigalo in posebni prehod za invalidski voziček na vhodu v hotel ter rezervirana parkirna mesta za invalide (omejeno število).

Šport in zabava: 1 x tedensko glasbeni večer, animacijski in športni program za velike in majhne, mini golf. Vodni športi so na voljo z doplačilom.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni v obdobju do 15.6. in po 17.9. za doplačilo.

Prihod/odhod: prijava po 15. uri, odjava do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev s pijačo ob obrokih (domače vino in pivo, voda, sok, čaj, kava)
  • Wi-Fi
  • uporaba zunanjega bazena
  • ležalnikov
  • animacijski program za otroke in odrasle (v sezoni)
  • parkirišče
  • polnilna postaja za električna vozila

Obvezna doplačila (ob prijavi):

  • turistična pristojbina  1,4€/os/dan za osebe nad 18 let in do 0,7€/os/dan za osebe 12-18 let
  • ekološka pristojbina  12. leta 0,20 €/os/dan

Možno doplačilo (v kraju):

  • hišni ljubljenčki 30€/ljubljenčka/dan (v obdobju do 15.6. in po 17.9.)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.