Hrvaška od 62€

Hrvaška, Istra, Vrsar

Camping Porto Sole

Camping Porto Sole se nahaja ob morju, le nekaj minut hoje od središča Vrsarja. Kamp je del turističnega naselja Petalon, kjer je gostom na voljo zunanji bazen, številne športne aktivnosti in pester animacijski program.

Destinacija

Vrsar je majhen turistični paradiž, obkrožen z 18 otočki, s srednjeveškim središčem in prelepo baziliko ščiti vhod v znameniti Limski kanal, kjer je gojišče vseh vrst školjk. Obala s prijetnimi plažami, neokrnjeno naravo in čudovitem naravnem zaledju  skoraj na vsakem koraku nudi pravo istrsko gostoljubje. Zagotovo je delček tega pritegnil tudi italijanskega pustolovca, pisatelja in zapeljivca Giacoma Cassanovo, da se je »zaljubil« v to malo ribiško mestece.

Nastanitev

Lega: Vgnezden okoli odmaknjenega zaliva in le nekaj minut oddaljen od Vrsarja. V sezoni vozi turistični vlakec.

  Zemljevid kampa

Plaža: Več kot kilometer dolga prodnata, skalnata, betonska plaža. Veliko naravne sence. Tuši na plaži. Možnost najema ležalnikov in senčnikov za doplačilo. Plaža je nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže).

Bazen: veči zunanji sladkovodni bazen, otroški bazen. Možnost najema ležalnikov in senčnikov za doplačilo.

Nastanitev:

  • GLAMPING ŠOTOR CP 4-6 XL COLL (Produkt: 93562VS): Pribl. 40 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo 160*210 cm, druga z dvema enojnima posteljama 80*200cm, tretja na galeriji-kabina 140*190cm), kuhinjska niša (hladilnik, plinski štedilnik, pomivalni stroj, aparat za kavo, mikrovalovna pečica), dnevni prostor, klimatska naprava, kopalnica (tuš, WC), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Nastanitev je brez televizije. Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe ter 2 otroka do 12 leta. 

Internet: Wi-Fi brezplačno.      

Ponudba kampa: več restavracij in barov.

Šport in animacija: Naučite se potapljati, porjavite, ohranite formo ali pa se malo spotite ob kateri izmed možnosti za rekreacijo, ki jih ponuja Porto Sole. Za doplačilo: 10 peščenih in 2 colorset teniški igrišči, večnamensko igrišče (za košarko, odbojko, mali nogomet, rokomet in badminton), najem športne opreme, fitnes na prostem, ploščad za jogo, najem koles, šola tenisa, šola potapljanja, nordijska hoja, mini golf.

Zabava na prostem in nekatere igre v zaprtem prostoru za dolge večere na morju. Otroška igrišča na prostem (na več lokacijah). Biljard, videoigre, pikado, namizni nogomet, namizni tenis (ob doplačilu), plavajoči vodni park.

Zabavne vsebine:  Mini klub (4‒11 let): Večerni program za otroke in najstnike (mini disko, disko za najstnike, tematski večeri), turistični ogled mesta Vrsar, kolesarske ture, sprehodi v naravi, obisk izvira reke (Funtana), hobi delavnice, športne dejavnosti z animacijskim programom (športna tekmovanja, zumba, aerobika, vodna aerobika itn.). Večerni program ob živi glasbi, show programih in raznih partyjih Znamenitosti v bližini kampa: Park skulptur Dušana Džamonje, vodni park Aquacolors, staro mestno jedro v Vrsarju. *Animacijske dejavnosti so v juliju in avgustu na voljo vsak dan.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba elektrike, vode, plina
  • klimatska naprava
  • končno čiščenje (ob odhodu je potrebno pospraviti nastanitev, kuhinjo, posodo ter pospraviti smeti)
  • parkirno mesto za 1 osebni avtomobil

OBVEZNO DOPLAČILO v kraju:

  • turistična pristojbina
  • depozit 60 €

DOPLAČILO v kraju:

  • posteljnina in brisače: 2 kompleta 35 €, enojni komplet 28 €
  • komplet za dojenčka (otroški stol in posteljica brez posteljnine): 1 €/dan

OPOMBA: Prihod po 16 uri, odhod do 10. ure. V terminu do 9.7. in od 27.8. je minimalno število nočitev 3 (dan prihoda in odhoda je vsak dan razen torek), v terminu 9. 7. - 27. 8. je minimalno število nočitev 7 (dan prihoda in odhoda je pon., sre.,sob.). Kuhinjske krpe prinesite s seboj.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.