Hrvaška od 62€

Hrvaška, Kvarner, Omišalj, Kamp Omišalj

Camping Omišalj

Spoznajte čarovnijo otoka, vdihnite zdravje med hojo po romantičnih pešpoteh ob morju, uživajte v imenitnih kulinaričnih okusih kuhinje in subtilnem domačem vinu. Pozabite na vse skrbi in preživite najbolj prijetne trenutke svojega oddiha v kampu Omišalj!

Destinacija

Omišalj je mestece in pristanišče na severozahodnem delu otoka Krk, ki je s svojo veliko omišaljsko obalo zavarovano pred vsemi vetrovi, razen tistimi, ki jih prinaša severozahodnik. To naselje akropolskega tipa, ki je eno najstarejših na otoku, je poznano po pestrem izboru zabave in bogati kulturni dediščini. Hladili se boste lahko pod borovci in cipresami, čas pa si boste lahko krajšali s številnimi športnimi aktivnostmi.

Trajektne linije

Nastanitev

Lega: v bližini mesteca Omišalj, zaliv Pušća.

Plaža: prodnata plaža. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji eko¬loški standardi za čistočo morja in plaže).

Bazen: zunanji bazen.

Nastanitev: 

  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 GOLD: Pribl. 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo 140 x 200cm, druga z ločenimi ležišči 80x200cm), opremljena kuhinja, mikrovalovna pečica, hladilniki z zamrzovalnim delom, aparat za kavo, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 140 x 200 cm primernim za 2 otroka do 12. leta), 2 kopalnici s tuš kabino, nadkrita z vrtno garnituro ter 2 ležalnikoma. Nahajajo se v tretji zoni od morja. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).
  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 PREMIUM: Pribl. 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo 140 x 200cm, druga z ločenimi ležišči 80x200cm), opremljena kuhinja, mikrovalovna pečica, hladilniki z zamrzovalnim delom, aparat za kavo, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 140 x 200 cm primernim za 2 otroka do 12. leta), 2 kopalnici s tuš kabino, nadkrita z vrtno garnituro ter 2 ležalnikoma. Nahajajo se v drugi zoni od morja. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).
  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 DELUXE: Pribl. 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo 140 x 200cm, druga z ločenimi ležišči 80x200cm), opremljena kuhinja, mikrovalovna pečica, hladilniki z zamrzovalnim delom, aparat za kavo, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 140 x 200 cm primernim za 2 otroka do 12. leta).  Nahajajo se v prvi zoni od morja. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).
  • MOBILNE HIŠICE MH 4-6 DELUXE POOL: Pribl. 34 m2, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo 140 x 200cm, druga z ločenimi ležišči 80x200cm), opremljena kuhinja, mikrovalovna pečica, hladilniki z zamrzovalnim delom, aparat za kavo, klimatska naprava, Sat-TV, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom (pribl. 140 x 200 cm primernim za 2 otroka do 12. leta).  Mobilne hiške deluxe pool se nahajajo ob bazenu, ki si ga deli 6-8 mobilnih hišic in ga lahko koristijo izključno gosti deluxe pool mobilnih hišic. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let oz. do 5 odraslih oseb (5. oseba nad 12. let za doplačilo).

Ponudba kampa: restavracija z mediteransko kuhinjo, bar ob bazenu, živilska trgovina, masažni salon na plaži, polnilnica za električna vozila, navtični center, info točka za informacije o turističnih točkah, izletih.

Internet: Brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju kampa.

Šport in animacija: Večnamensko igrišče za nogomet, košarko in tenis, golf teren na 600 m2 – Golf Range Concept  z različnimi vadbami (teren s 6 lukenj, peščena ovira za igranje iz peska, kratke igre, mini golf s 18 različnimi poligoni), odbojka na mivki. Dnevna animacija za otroke in odrasle, glasbeni večeri, otroško igrišče.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni v mobilnih hiškah GOLD, PREMIUM in DELUXE (doplačilo). Del plaže je namenjen za hišne ljubljenčke, kjer se nahajajo tuši za hišne ljubljenčke. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni v hišicah DELUXE z bazenom.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 17. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba vode, elektrike, plina, klime
  • posteljnina in brisače
  • SAT-TV
  • parkirno mesto za 1 vozilo
  • končno čiščenje
  • 2 ležalnika

Obvezna doplačila v kraju:

  • turistična pristojbina
  • prijava 1 €/os

Doplačila ob prijavi:

  • krajše bivanje 10 %
  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodi potrditvi)

Doplačila (v kraju, po predhodni najavi):

  • dodatno ležišče za 5. osebo nad 12 let 8 €/dan
  • hišni ljubljenčki 15 €/dan (v MH Gold, MH Premium in deluxe)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.