Slovenija od 68€

Slovenija, Gorenjska in Osrednjeslovenska, Bled

Bled Rose Hotel

Doživite več kot le Bled z razglednice. Vzemite si čas zase in z nami preživite nekaj nepozabnih dni ob vrhunski kulinariki, dih jemajočih razgledih in razvajanjih za dušo in telo. Izkusite sproščeno vzdušje in udobje popolnoma prenovljenega hotela s 4 zvezdicami ob obali Blejskega jezera. Tako kot okolje je notranjost hotela razkošna in pomirjujoča, prežeta z dobro energijo narave, ki ga obdaja.

Destinacija

Bled, ležeč ob vznožju Julijskih Alp, je z jezerom, otokom s cerkvico in gradom, ki kraljuje na skali nad jezerom, že stoletja cilj obiskovalcev, željnih lepote, zdravja in sprostitve.

S svojo pokrajinsko lepoto, bogato kulturno dediščino, možnostmi za športne aktivnosti ter zdraviliškim in kongresnim turizmom je sodobni Bled z okolico obvezna postaja na vaših popotovanjih po Sloveniji.

Nastanitev

Kaj početi na Bledu:

Bled, podoba raja in simbol lepote Slovenije, ki se je znašel tudi med nominiranci za sedem novih čudes sveta. Z alpskim jezerom in edinim slovenskim otokom je že stoletja svetovljanski kraj, ki navduši z lepotami narave, zgodbami preteklosti in posebnimi močmi za obnovo dobrega počutja.

Lega: Izjemna lokacija na unikatni lokaciji ob Blejskem jezeru, ki ga loči urejen park. Iz hotela se razprostira pogled na grad na pečini, cerkvico na otoku, jezero in okoliško neverjetno lepo naravo.
Do javne grajske plaže je 100 m. Brezplačna uporaba ležalnikov, senčnikov in zunanjega jacuzzija na novi zasebni hotelski plaži.

Nastanitev: prenovljene, dizajnersko opremljene sobe. V vseh sobah klimatska naprava, LCD TV, kopalnica s prho, tekstilna talna obloga, sef, grelnik vode za čaj ali kavo, sušilec za lase, mini bar.

Standard soba: pribl. 13 m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja oz. dve ležišči 90 x 200 cm) pogled na Karavanke. Na voljo so sobe brez balkona ter z balkonom. Nastanitev je primerna za do 2 odrasli osebi.

Standard soba: pribl.15 m2, dvoposteljna soba ( zakonska postelja oz. dve ležišči 90 x 200 cm), jezerska stran, balkon. Nastanitev je primerna za do 2 odrasli osebi.

Studio: pribl. 21 m2, dvoposteljna soba (dve ločeni ležišči ali zakonska postelja 90 x 200 cm) z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiva enoseda 90 x 200 cm), pogled na Karavanke (Sever), balkon. Nastanitev je primerna za do 4 odrasle ali osebe.

Superior: pribl. 31m2, dvoposteljna soba (zakonska postelja oz. dve ležišči 90 x 200 cm) z možnostjo dodatnega ležišča ( 90 x 200 cm), pogled na jezero, balkon. Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.

Bazen: Notranji ogrevani bazen s sladko vodo z masažnimi šobami in RGB osvetlitvijo ter razkošnim razgledom na park in Blejsko jezero, idealen za popolno sprostitev.

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju hotela.
Prehrana: polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja). Možnost brezglutenske prehrane po predhodni potrditvi. Pri manjšem številu gostov je večerja strežena.

Wellness: Rose wellness je moderno opremljen in prilagojen užitkom, oblikovan za vaše največje udobje, sprostitev in regeneracijo. Notranji bazen z masažnimi šobami in razkošnim razgledom je idealen za popolno počitek. Prostor z bazenom se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z jacuzzijem in zunanjo savno.
Za popoln odklop in obnovitev energije vam je na voljo tudi svet savn, opremljen z dvema finskima in parno savno ter zunanjo finsko savno (13€ / vstop).
Posebnost wellnessa so trije VIP saloni, kjer lahko v popolni zasebnosti uživate ob uporabi finske savne, jacuzzija, masaže in ostalih finih detajlih, s katerimi obogatimo salon (doplačilo).
V sklopu wellnessa je na voljo tudi fitnes, opremljen s sodobnimi napravami, primernimi tako za rekreativce kot profesionalne športnike.
Masažni salon s pestro ponudbo sprostitvenih masaž je odlična izbira za zaključek dneva; Del wellness ponudbe so tudi lepotni in zdravilni tretmaji, prilagojeni izključno gostovim željam in zahtevam (doplačilo).

Hotelska ponudba: Osrednja restavracija, ter restavracija z jedmi po naročilu z gastronomskimi kreacijami, lounge bar na hotelski plaži, panoramske terase. Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (doplačilo in po predhodni najavi).

Opombe: prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10. ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • nastanitev v izbrani sobi
  • izbrana storitev
  • neomejeno kopanje v hotelskem bazenu
  • upraba fitnesa
  • wifi
  • brezplačno parkirišče                   


Obvezna doplačila (ob prijavi):

  • turistična pristojbina odrasli 3,13 €/os/dan, otroci 7-18 let 1,57 €/os/dan
  • enkratna prijavnina 1 €/os
  • silvestrska večerja 165 €/os, otroci 4-12 let 85 €/os, 0-4 leta 50 €/os                   


Možno doplačilo (ob prijavi):

  • soba single use 80%                   

Možna doplačila (v kraju): 

  • otroška posteljica 10 €/dan
  • hišni ljubljenčki do 10 kg 25 €/dan 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.