Hrvaška od 62€

Hrvaška, Dalmacija, Stari Grad / otok Hvar

Arkada Sunny Hotel By Valamar

Sproščujoč dopust na idiličnem otoku Hvaru! Leži v globokem zalivu, z ene strani ga obdaja bistro morje, z druge strani zelenje in vonj borovcev, in vam ponuja sproščujoče počitnice v bližini Starega Grada, ki je pod zaščito Unesca.

Mila klima, gostoljubnost in bogata zgodovina, ki jo je čutiti na vsakem koraku, je samo nekaj razlogov zakaj preživeti počitnice na otoku Hvar. Severna obala je bogato razčlenjena, z brezštevilnimi manjšimi in večjimi zalivi, zahodno pa zastirajo pogled čudoviti Pakleni otoki. Hvar je otok sonca, saj je tu največ sončnih dni na Jadranu.

Trajektne linije

Nastanitev

Posebna ponudba

Otroci:

  • 1. in 2. otrok do 14. leta BREZPLAČNO*

*popusti za otroke veljajo od 2 polno plačanih osebah v določenem tipu sobe.

Lega: ob morju, obmorsko UNESCOvo mestece Stari Grad oddaljeno pribl. 1 km, sezonska taksi ladja (za doplačilo).

Plaža: 50 m od prodnate plaže z betonskimi ploščadmi. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo).

Bazen: Zunanji bazen z morsko vodo s čudovitim pogledom na zaliv. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest), bar ob bazenu.

Nastanitev: v vseh sobah SAT TV, kopalnica (tuš/kad,), klimatska naprava, tekstilna talna obloga. Na zahtevo na recepciji sef.

Classic soba park: pribl. 17m2, dvoposteljna soba (180 x 190 cm) z možnostjo dodatnega ležišča (80 x 200 cm), balkon; pogled park. Nastanitev je primerna za do 3 odrasle osebe.

Classic soba morska stran: pribl. 17m2, dvoposteljna soba (180 x 190 cm), balkon; morska stran. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebe.

Družinska soba park: pribl. 27m2, ločena spalnica (180 x 200 cm) dnevni bivalni prostor z možnostjo dodatnega ležišča (raztegljiva enoseda 90 x 190 cm). Nastanitev je primerna za do 4 odrasle osebe.

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Storitev: all inclusive light (podaljšan samopostrežni zajtrk in lahko kosilo med 7:-13:00, lahka večerja med 19:00 - 20:30 s picami, sendviči, juhe, sladice in dnevno tematske ponudbe). V času obrokov je na voljo pijača iz šankomata (brezalkoholne pijače, voda, pivo, vino, kava). Možnost brezglutenske prehrane po predhodni potrditvi.

Hotelska ponudba: klimatizirani skupni prostori in osrednja restavracija, restavracija z jedmi po naročilu, dvigalo, bar ob bazenu.  Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.

Šport in zabava: Odpravite se na jutranji tek ob šumu morja. Sedite na kolo in raziščite okolico na dveh kolesih. Družite se ob tradicionalnih športih na športnih igriščih poleg hotela. teniška igrišča (dve betonski in dve peščeni) – proti doplačilu, rokomet, košarka, nogomet, water sport center (veslanje na deski (SUP), jadranje na deski, kajak, možnost najema opreme, šola SUP-a in jadranja na deski, ture kajakom), najem koles in kolesarske ture. V neposredni bližini kolesarske steze v Starem Gradu in okolici v skupni dolžini 80 km; za doplačilo potapljaški center, Adventure Park Hvar v Jelsi (12 km od Starega Grada) – več kot 20 zabavnih in adrenalinskih aktivnosti - od Paintballa, Footpoola in Splatmastera do lokostrelstva in Go Karta na pedalih,  Ferrata Hvar nad Sveto Nedeljo (22 km od Starega Grada) – alpinistična senzacija za pustolovce in planince na južnih obronkih otoka.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opombe: Prijava/odjava: v sobo se lahko nastanite po 14. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  •  uporaba bazena ter ležalnikov in senčnikov (do zasedbe mest),
  • Wi - Fi
  • parkirišče                  


Obvezno doplačilo:

  • turistična pristojbina               

Možna doplačila: (ob prijavi):

  • krajše bivanje 20%

Možna doplačila: (v kraju):

  • otroška posteljica 5 €/dan                    

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.