Hrvaška od 62€

Hrvaška, Istra, Umag

Apartments Stella for Plava Laguna

od 138 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Oddahnite si v mirnem in gozdnatem predelu a še vedno v neposredni bližini vseh vsebin naselja Stella Maris.

Destinacija

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: na polotoku z zalivom v stoletnem borovem gozdičku in med negovanim mediteranskim rastlinjem, pribl. 2 km do centra mesta Umag. V sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).

Plaža: oddaljena pribl. 50-300 m, prodnata, peščena, skalnata in betonirana. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji eko¬loški standardi za čistočo morja in plaže). Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo). Bar na plaži.

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo, zunanji bazen za otroke in dojenčke s sladko vodo. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na bazenu (doplačilo).

Nastanitev: v vseh apartmajih klimatska naprava, LCD SAT TV/SAT TV, talna obloga keramične ploščice, kopalnica (sušilec za lase), opremljena kuhinjska niša (aparat za pripravo kave, mikrovalovna pečica, hladilnik), balkon ali terasa. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (brezplačno).

  • Classic apartma A2-3; pribl. 28 m2, v nadstropju, spalnica (dve ločeni postelji) z možnostjo dodatnega ležišča v dnevnem prostoru (raztegljiv enosed), balkon. Nastanitev je primerna za do največ 3 odrasle osebe.
  • Superior apartma A2-4; pribl. 28 m2, v nadstropju, spalnica (dve ločeni postelji) z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiva enoseda ali raztegljiv dvosed), balkon. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe.
  • Premium apartma A2-4; pribl. 30 m2, v pritličju, spalnica (dve ločeni postelji) z možnostjo dveh dodatnih ležišč (raztegljiv dvosed), terasa. Nastanitev je primerna za do največ 4 odrasle osebe.


Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega naselja.

Storitev: najem. Možnost doplačila za polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).

Ponudba naselja: osrednja restavracija, restavracije z jedmi po naročilu, picerija, restavracija s hitro prehrano, več barov, sef na recepciji (doplačilo), internetni kotiček na recepciji, supermarket, trgovine, prodajalna spominkov in časopisov, ambulanta, menjalnica in bankomat, polnilna postaja za električna vozila, manjša marina z 80-imi privezi (doplačilo). V bližini pribl. 2 km lekarna. Parkirišče: za doplačilo (1 €/dan) v kraju.

Ponudba za najmlajše: zunanji bazen s sladko vodo, otroško igrišče.

Otroški animacijski program: klub 4 (1 – 4 leta), mini klub (4 – 8 let), junior klub (9 – 12 let) in teens klub (13 – 17 let); jutranji in popoldanski program za otroke; zabavne in športne igre (v sezoni).

Šport in zabava: namizni tenis, trim steza, kolesarske poti, v bližini za doplačilo: športna dvorana, teniška igrišča in šola tenisa (vsako leto mednarodni ATP turnir), možnost najema koles, nogometno igrišče, odbojka na mivki, rokomet, mini golf, jahalni center, potapljaški center.
V bližini vodni športi na plaži (doplačilo). Animacija za odrasle in otroke: fitnes program s pilatesom, aqua aerobika, spinning in zumba. Animacija za odrasle in otroke tudi večerna z glasbo v živo (v sezoni).

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (manjši do 10 kg; doplačilo). Za hišne ljubljenčke je urejen tudi del plaže v naselju. Niso dovoljeni v restavraciji, na recepciji in ob bazenu.

Opomba: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10. ure na dan odhoda.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • Wi-Fi                                                      

Obvezno doplačilo (v kraju):

  • parkirišče                                                   

Možna doplačila (ob prijavi):

  • polpenzion odrasli (otrok 0-5 let BREZPLAČNO)
  • krajše bivanje

Možna doplačila (v kraju):

  • hišni ljubljenčki (po predhodni potrditvi)

Opomba:

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 73859    73859/30      04.05.-07.05.2024 / sobota - torek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, Classic - Balcony
  • 73859    73859/30      05.05.-08.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, Classic - Balcony
  • 73859    73859/30      06.05.-09.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, Classic - Balcony
  • 73859    73859/30      07.05.-10.05.2024 / torek - petek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, Classic - Balcony
  • 73859    73859/30      12.05.-15.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, Classic - Balcony