Hrvaška od 62€

Hrvaška, Istra, Umag

Apartments Amfora for Plava Laguna

od 198 EUR Najnižja cena za izbrani termin

Družinski apartmaji Sol Amfora neposredno ob plaži, prostorni, z veliko teraso in žarom, ponujajo udobje 4 zvezdic.

Destinacija

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: v sklopu naselja Stella Maris, v neposredni bližini plaže, pribl. 2 km od mesta Umag, v sezoni vozi turistični vlakec (doplačilo).
 

Plaža: oddaljena pribl. 50 m, delno prodnata, skalnata, betonirana. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in urejenost plaže). Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo). Bar na plaži. Peščena plaža Pinia, idealna za družine in otroke, je oddaljena pribl. 350 m.
 

Bazen: več zunanjih bazenov z morsko vodo, otroški bazen s sladko vodo. Ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).
 

Nastanitev: v vseh apartmajih klimatska naprava, LCD TV, talna obloga parket/ploščice, sef, kopalnica (sušilec za lase), kuhinjska niša, terasa ali balkon. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (brezplačno). Notranjost urejena v izvirnem istrskem stilu, z elementi sodobnega dizajna. Opomba: pritlični apartmaji s teraso si žar delijo s sosednjimi apartmaji.

  • Classic apartma A2-4 (Produkt 86121): pribl. 42 m2, v prvem ali drugem nadstropju. Spalnica z zakonsko posteljo ali ločenima ležiščema, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom, balkon (pribl. 6 m2).
  • Classic apartma A3-5 (Produkt 73861): pribl. 42 m2, v prvem nadstropju. Dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in soba z enojnim ležiščem, dnevni prostor z raztegljivim dvosedom, balkon z roštiljem (pribl. 8 m2).
  • Superior Apartma A4-6 (Produkt 73862): pribl. 51 m2, v prvem nadstropju ali pritličju (terasa ali balkon, 8 m2). Dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima ležiščema), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom. Možnost koriščenja roštilja.
  •  Premium Apartma A5-7 (Produkt 91726): pribl. 61 m2, v pritličju. Dve spalnici (ena z zakonsko posteljo  in dodatnim ležiščem, druga z dvema ločenima ležiščema), dnevni prostor z raztegljivim dvosedom, terasa 18 m2. Možnost koriščenja roštilja.

 
Internet:  brezžični internet (Wi-Fi) na področju celotnega naselja.
 

Storitev: najem. Možnost doplačila za polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi).
 

Ponudba naselja: samopostrežna restavracija, restavracija z jedmi po naročilu, picerija, restavracija s hitro pripravljeno hrano, trgovina, trgovina s spominki, menjalnica in bankomat, manjša marina z nekaj privezi za čolne (doplačilo), polnilnica za električna vozila, ambulanta v bližini naselja. Parkirišče: v bližini apartmajev za doplačilo (1€/dan) v kraju.  

Ponudba za najmlajše:  otroški bazen s sladko vodo, otroško igrišče.

Otroški animacijski program : club 4 (1 – 4 leta), mini club (4 – 8 let), junior club (9 – 12 let) in teens club (13 – 17 let); jutranji in popoldanski program za otroke; zabavne in športne igre.  
 

Šport in zabava:  v bližini za doplačilo: teniška igrišča, šola tenisa, nogometno igrišče, jahanje, možnost najema koles. V bližini vodni športi na plaži (doplačilo). Animacija za odrasle in otroke: fitnes program s pilatesom, aqua aerobika, spinning in zumba. Animacija za odrasle in otroke tudi večerna z glasbo v živo (v sezoni).

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (do 10 kg; doplačilo).

Vključeno v ceno:

  • zbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba zunajega bazena (v sezoni)
  • ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest)
  • v sezoni; športne in zabavne aktivnosti, animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju):

  • parkirišče 

Možna doplačila (ob prijavi):

  • polpenzion 
  • krajše bivanje 

Možna doplačila (v kraju):

  • hišni ljubljenčki (po predhodni potrditvi)

Opomba:

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi). 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.

  • 86121    86121/30      04.05.-07.05.2024 / sobota - torek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 86121    86121/30      05.05.-08.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 86121    86121/30      06.05.-09.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 86121    86121/30      12.05.-15.05.2024 / nedelja - sreda
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony
  • 86121    86121/30      13.05.-16.05.2024 / ponedeljek - četrtek
    3 noči
    nočitev
    apartma - Park Side
    Appartment, CA2BP2, Classic - Balcony