Hotel TUI Blue Makarska Resort

Hotel TUI Blue Makarska se nahaja ob prodnati plaži. Hotel je namenjen samo odraslim osebam od 16 let. Popoln mir in udobje za brezskrbne počitnice.

3, 4, 5, 6, 7, 10, 14 noči
od 195,00 EUR na osebo
Destinacija

Igrane so pristaniško naselje, ki se nahaja na majhnem polotoku z dolgo peščeno plažo, 15 km južno od Makarske. Okoliško prebivalstvo se večinoma ukvarja s kmetijstvom in turizmom, zato turistične ponudbe ne manjka. Posebna ponudba zajema tudi ribarjenje z domačini, ki vas popeljejo v tišino dalmatinskega morja. Veliko plaž je prilagojenih za otroke, zato je kraj primeren za družinsko počitnikovanje. Za nočno življenje pa se odpravite v Makarsko, Baška Vodo, Tučepe ali Brelo.

Nastanitev

Popoln mir in udobje za brezskrbne počitnice

Lega: ob prodnati plaži. S svojo moderno arhitekturo dopolnjuje dalmatinsko gradnjo tega majhnega ribiškega in turističnega mesta Igrane.

Plaža: prodnata hotelska ob samem hotelu.

Bazen: zunanji bazen. Ležalniki in senčniki všteti v ceno.

Nastanitev: v sobah klimatska naprava, balkon ali terasa, SAT TV, kopalnica, sef, avtomat za kavo in čaj, mini bar (za doplačilo).

Internet: Wi­Fi brezplačno.

Prehrana – All Inclusive: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, bogata ponudba hrane »show cooking«, v baru prigrizki (od 7h do 17h), lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v času obrokov in v barih (od 10h do 24h).

Spa center: finska savna, manjša telovadnica.

Hotelska ponudba: restavracija, večnamenska dvorana (kino, seminarji in drugo), kavarna, trije bari, prodajalna spominkov, terasa na prostem, ležalniki in senčniki ob zunanjem bazenu in plaži, parkirišče za doplačilo.

Šport in zabava: zunanji kino, bar s koktaili.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prijava/odjava: v sobo se lahko nastanite po 14. uri na dan prihoda, zapustite pa jo na dan odhoda do 10. ure.

V ceno je vključeno
  • all inclusive
  • turistična pristojbina
83023, 83024, Kompas d.d.

POMEMBNO – pokličite naš klicni center:

  • za 5 % popust za starejše od 60 let (popust velja le na redne cene, za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke)
  • za 5 % popust za mladoporočence (popust velja le na redne cene, uveljavljate ga lahko največ do 3 mesece po poroki za odobritev popusta je potrebno predložiti kopijo poročnega lista)

Popusti se ne seštevajo s popusti za zgodnje prijave in ostalimi akcijami.