Hotel Olea Suites

Hotel Olea Suites nudi à la carte restavracija z mediteransko kuhinjo, različne bare, zunanji bazen, brezplačni prevoz do plaže, paviljon za jogo. Hotel je namenjen samo osebam od 12. leta starosti dalje.

7 noči
od 1.469,00 EUR na osebo
Destinacija

Tsilivi, sodobno počitniško naselje, ki je 4 km severno od mesta Zakintos in ga obdaja značilna otoška vegetacija, z gaji oranževcev, oljk in vinskimi trtami. Lep zaliv s peščeno plažo, ki se ponaša z modro zastavo ter prosojim in čistim morjem z možnostjo vodnih športov. Idealno letovišče za pravi družinski počitek, ki ponuja pristne taverne, mnoge dodatne ponudbe za zabavo, sproščeno nakupovanje spominkov, številne trgovine, restavracije in bare. Tsilivi je odlično izhodišče za nadaljnje raziskovanje otoka in njegovih lepot.

Nastanitev

Pogled na nasad oljk ob sončnem zahodu in čas se ustavi…

Edinstven hotel, obkrožen z oljčnimi drevesi in osupljivim razgledom vas bo očaral. Kakovostne storitve in ambient zagotavljajo idealno mesto za romantične in sproščujoče počitnice.

Lega in okolica: 800 m od plaže, 200 m od centra mesta Tsilivi, 4 km od mesta Zakintos, 6 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi, samopostrežna restavracija, à la carte restavracija z mediteransko kuhinjo, restavracija Lake bar, bar Sunset, lounge bar, zunanji bazen, brezplačni prevoz do plaže, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, paviljon za jogo. Hotel je namenjen gostom nad 12 let.

Junior suite: stilsko opremljene sobe, velikost pribl. 36 m², klimatska naprava, Sat Tv, Sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, balkon s pogledom na pokrajino, bazen ali morje, nahajajo se v prvem nadstropju.

Superior swim up suite: stilsko opremljene, velikost pribl. 36 m², klimatska naprava, Sat Tv, Sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, terasa s pogledom na pokrajino ali bazen, nahajajo se v pritličju.

Superior water suite: stilsko opremljene, velikost pribl. 38 m², klimatska naprava, Sat Tv, Sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati, terasa s pogledom na bazen, nahajajo se v pritličju.

Storitev: polpenzion.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): Olea Royal Spa (doplačilo), fitnes, brezplačni najem koles, jahanje (doplačilo).

Spletna stran: www.oleaallsuitehotel.com

Naša ocena: 5*

V ceno je vključeno
 • letališke in varnostne pristojbine
 • polpenzion (zajtrk in večerja)
 • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Zakintos - Ljubljana
 • slovenski predstavnik
 • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)
 • transfer letališče - hotel - letališče
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
 • turistična pristojbina: 4 EUR/dan/sobo
Dodatna ponudba
Doplačilo ob prijavi:
 • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55,00 EUR 

Fakultativni izleti

Informativni opisi najbolje obiskanih fakultativnih izletov

89313, 89314, Kompas d.d.

POMEMBNO – pokličite naš klicni center:

 • za izračun in rezervacijo 14-dnevnih terminov
 • za 5 % popust za starejše od 60 let (popust velja le na redne cene, za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke)
 • za 5 % popust za mladoporočence (popust velja le na redne cene, uveljavljate ga lahko največ do 3 mesece po poroki za odobritev popusta je potrebno predložiti kopijo poročnega lista)

Popusti se ne seštevajo s popustom za plačilo z gotovino in ostalimi akcijami.