Brioni in Vodnjan

Otok Veliki Brion, stalna razstava "Tito na Brionih", srednjeveško mesto Vodnjan z gotskimi, renesančnimi in baročnimi hišami.

56,00 EUR
Destinacija

Pustite se zapeljati v raj! V objem blage mediteranske klime, kjer uspeva 680 vrst avtohtonih in eksotičnih rastlin. Otoki so dom številnim vrstam ptic. Doživite razkošje, ki ga ponujajo Brioni. S turističnim vlakom se bomo popeljali po Brionih, uživali ob pogledu na številne rastline in živali, si ogledali arheološke izkopanine ter razstavo Tito na Brionih, ki prikazuje obdobje, v katerem so se na Brionih srečevali politiki z vsega sveta.


Osnovni podatki o potovanju
Datumi odhodov: 30.8.

Čas potovanja: 1 dan
Čas za prijavo: do zasedenosti prostih mest
Najmanjše št. potnikov:45

Prevoz: avtobus

Program potovanja

Slovenija - Brioni - Vodnjan - Slovenija

Odhod avtobusa ob 8.00 uri iz Ljubljane. Vožnja do hrvaške meje do Fažane. Vkrcanje na ladjo in vožnja na otok Veliki Brion. S turističnim vlakom se boste popeljali po otoku, uživali ob pogledu na številne živali in rastline, ki jih boste lahko fotografirali. Ustavili se boste pri arheoloških izkopaninah. Zanimiv bo tudi ogled stalne razstave »Tito na Brionih«, ki prikazuje obdobje, v katerem so se na Brionih srečevali politiki z vsega sveta. Po ogledu vrnitev v Fažano in nekaj prostega časa. Nadaljevanje vožnje do srednjeveškega mesteca Vodnjan. Sprehodili se bomo po zgodovinskem jedru med ozkimi uličicami ter videli nekaj gotskih, renesančnih in baročnih hiš. Pozno popoldan odhod proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.


10583, Kompas d.d.

V ceno je vključeno
  • prevoz s turističnim avtobusom po programu
  • cestnine, pristojbine in parkirnine
  • zunanji ogledi po programu
  • vstopnina v narodni park Brioni
  • vodenje
  • organizacija potovanja
  • DDV