O M holidays

V turistični ponudbi M holidays boste našli izbor počitniških aranžmajev, primernih tako za mlade, družine z otroki ter za starejše generacije.

Za vas pripravljamo priročne, prilagojene, celovite in zanimive turistične produkte z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve.

V mreži naših poslovalnic, ki se nahajajo v 10 Mercator centrih po vsej Sloveniji lahko izbirate med široko ponudbo, ki vključuje:

  • krajše in daljše počitnice v Sloveniji in tujini,
  • izlete in potovanja po Sloveniji in tujini,
  • križarjenja,
  • individualna potovanja, potovanja po meri,
  • rezervacije hotelskih namestitev in letalskih vozovnic po vsem svetu,
  • vstopnice za številne kulturne, športne in druge prireditve po Sloveniji,
  • ponudba različnih slovenskih in tujih organizatorjev potovanj.

Izbrani oddih iz ponudbe M holidays ali drugih domačih in tujih organizatorjev potovanj lahko plačate s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v poslovalnicah M holidays lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste namenjene imetnikom Pika kartice ter članom Mercatorjevih klubov.

Poudarjamo prijazno, kakovostno storitev in njeno izvedbo na posamezni destinaciji, vestnost pri reševanju morebitnih reklamacij in prilagodljivost pri posebnih potrebah kupca.


Pokličite nas  080 2 080
Pišite nam  info@mholidays.si

Kontakte in delovne čase naših M holidays poslovalnic najdete tukaj !
 

M holidays

Kompas d.d.
Dunajska 117
1000 Ljubljana
www.mholidays.si


Prenos dejavnosti na Kompas d.d.

Mercator d.d. je skladno s strategijo, ki predvideva osredotočenost na osnovno dejavnost sprejel poslovno odločitev o prodaji dejavnosti M holidays.

Dne 31.12.2015 je bil zaključen postopek prodaje turistične dejavnosti M Holidays novemu strateškemu lastniku, družbi Kompas, d.d.
S 1.1.2016 dejavnost M holidays v celoti prevzema Kompas, d.d., Dunajska 117, Ljubljana.

Lastništvo nad dejavnostjo M Holidays tako z dnem, 1.1.2016, prehaja na družbo Kompas, d.d.