Novice

5.10.2017

Praznični izleti in potovanja

Bliža se najlepši čas leta, čas prazničnih doživetij. Še vedno nas božajo topli poletni žarki, ko že odpotujemo v soj adventnih luči, tradicionalnih sejmov, prazničnih prestolnic in se v mislih spogledujemo s pričakovanjem novega leta. Božični sejmi predstavljajo neprecenljivo kulturno dediščino, ki v Evropi sega daleč v srednji vek. Pravljični evropski božični sejmi posladkajo z najslajšimi slaščicami, ogrejejo z najbolj dišečim kuhanim vinom in očarajo z najlepšimi okraski. Adventni in novoletni čas je čas praznovanja, spominov na doživetja preteklega leta ter snovanje ciljev za čas, ki prihaja. Čas za najbolj romantična popotovanja in lovljenje barvitih svetovljanskih trenutkov. S potovanjem sebi in drugim lahko pričaramo doživetja, ki so najbolj nepozabno darilo.

PRAZNIČNI IZLETI IN POTOVANJA

advent

Več informacij o ponudbah, podrobnejši opisi, popusti in doplačila so vam na voljo v poslovalnicah M holidays, na info@mholidays.si in na brezplačni številki 080 20 80.

Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje, ki so sestavni del ponudbe in pogodbe/voucherja so vam na voljo v vseh M holidays poslovalnicah. Ponudbe so omejene, veljajo do zasedenosti prostih mest. Ob prijavi zaračunamo prijavnino v višini 15 EUR, skladno s splošnimi pogoji in navodili. Pridružujemo si pravico do napak v letaku in na spletni strani. Ker lahko pride do morebitnih kasnejših sprememb ali tiskarske napake, so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v trenutku prijave na aranžma.

Nazaj na seznam novic