Novice

31.8.2017

Nakupi v Mercatorju vam prinašajo do 44% cenejše doživetje z M holidays

Ob vsakem nakupu nad 20 EUR v času od 4.9. do 15. 10. 2017 prejmete kupon za do 44 % popust ob nakupu enega izmed desetih izbranih aranžmajev v M holidays.

Pripravili smo sedem produktov, kjer vsak najde nekaj zase. Ne samo, da so produkti skrbno izbrani ampak so tudi znižani do 44%. Vse kar potrebujete je kuponček, ki ga pridobite ob nakupu v Mercatorju nad 20 EUR. Kupon lahko pridobite od 4.9. do 15.10. 2017, unovčiti ga je pa potrebno do 5.11. 2017 oziroma do zasedenosti prostih mest.

vezani nakup

 

LETAK s ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

 

1. ZABAVA IN ODDIH ZA VSE GENERACIJE V TERMAH 3000 - Turistično naselje Terme 3000 3*

Turistično bungalovsko naselje sestavljajo hišice, krite s slamo, ki nudijo romantičen oddih stran od mestnega vrveža po dostopni ceni. V hišicah so dvoposteljne sobe. V hiškah so dobrodošli hišni ljubljenčki. Bivanje v hiškah je prijetno v vseh letnih časih. Gostje bungalovskega naselja imajo prost vstop v enega najbolj adrenalinskih vodnih parkov daleč naokoli.

moravci

2. RAZVAJANJE V BIOTERMAH - Hotel Bioterme 4*

Hotel Bioterme je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.
Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo.

bioterme

3. Z LADJO MSC ORCHESTRA PO NAJLEPŠIH NORVEŠKIH FJORDIH

Vabljeni k obisku skrivnostne Norveške in njenih osupljivih fjordov, živahne danske prestolnice Kopenhagen, mogočnega nemškega Berlina…vse to vas čaka na križarjenju z ladjo MSC Orchestra!

krizarjenje

4. NOVO LETO NA NEBEŠKO LEPEM MAVRICIJU

Mavricij je otok tisočerih obrazov. Gosti lahko ljubitelje golfa, zanesenjaške windsurferje, preproste popotnike ter seveda družine in zaljubljence. Kljub svoji majhnosti je eden najbolj poseljenih otokov na svet ter zelo priljubljenih med turisti. Vabi vas s svojimi nebeškimi plažami, raznolikim rastlinstvom in živalstvom, mešano kulturo... Na poti lahko vidite hindujske templje, kitajske četrti ter na drugi strani preproste ribiške vasice in barakarska naselja. Hkrati vas vabi, da si ogledate mogočne slapove ter čudovite botanične vrtove in parke. S svojo lepoto je navdušil obiskovalce iz celega sveta, dovolite, da navduši tudi vas!

mauricij
 

5. ČAROBNA ITALIJA IN NJENI OKUSI

Pridružite se nam na krajšem potovanju v sosednjo Italijo, kjer bomo razvajali brbončice z lokalnimi okusi. Spoznali bomo tri čudovita mesta; v prvem je doma parmezan, drugi je rojstni kraj velikega Luciana Pavarottija, v tretjem pa se nahaja najstarejša univerza v zahodnem svetu. To so očarljive Parma, Modena in Bologna.

italija

 

6. MONDENI KITZBÜHEL IN TIROLSKA

Mondeno zimsko-športno letovišče, stisnjeno pod svetovno znan Petelinji greben. Le kdo ne pozna Kitzbühla in slavne tekme za svetovni pokal v alpskem smučanju, ki se tam odvija vsako leto? Kitzbühel nima samo športnega duha, ampak tudi čudovito alpsko podobo... Piko na i bo našemu potovanju dodal še ogled kraja Zell am See. 

kitrzbuhel

 

7. PRAZNIČNA NEMČIJA PO ROMANTIČNI CESTI 

Potovanje po nemški Romantični cesti vas bo popeljalo v srednji vek, prav gotovo tudi v čas otroštva, saj se vam bodo mesteca na poti zdela kot iz pravljice. Na vsakem koraku Romantične ceste boste začutili neokrnjeno srednjeveško in predvsem čudovito Nemčijo.

nemcija

 

Več informacij o ponudbah, podrobnejši opisi, popusti in doplačila so vam na voljo v poslovalnicah M holidays, na info@mholidays.si in na brezplačni številki 080 20 80.

Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje, ki so sestavni del ponudbe in pogodbe/voucherja so vam na voljo v vseh M holidays poslovalnicah. Ponudbe so omejene, veljajo do zasedenosti prostih mest. Ob prijavi zaračunamo prijavnino v višini 15 EUR, skladno s splošnimi pogoji in navodili. Pridružujemo si pravico do napak v letaku in na spletni strani. Ker lahko pride do morebitnih kasnejših sprememb ali tiskarske napake, so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v trenutku prijave na aranžma. 

Nazaj na seznam novic