Novice

31.8.2017

Nakupi v Mercatorju vam prinašajo do 44% cenejše doživetje z M holidays

Ob vsakem nakupu nad 20 EUR v času od 4.9. do 15. 10. 2017 prejmete kupon za do 44 % popust ob nakupu enega izmed šestih izbranih aranžmajev v M holidays.

Pripravili smo šest produktov, kjer vsak najde nekaj zase. Ne samo, da so produkti skrbno izbrani ampak so tudi znižani do 44%. Vse kar potrebujete je kuponček, ki ga pridobite ob nakupu v Mercatorju nad 20 EUR. Kupon lahko pridobite od 4.9. do 15.10. 2017, unovčiti ga je pa potrebno do 5.11. 2017 oziroma do zasedenosti prostih mest.

vezani nakup

 

LETAK s ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

 

1. ZABAVA IN ODDIH ZA VSE GENERACIJE V TERMAH 3000 - Turistično naselje Terme 3000 3*

Turistično bungalovsko naselje sestavljajo hišice, krite s slamo, ki nudijo romantičen oddih stran od mestnega vrveža po dostopni ceni. V hišicah so dvoposteljne sobe. V hiškah so dobrodošli hišni ljubljenčki. Bivanje v hiškah je prijetno v vseh letnih časih. Gostje bungalovskega naselja imajo prost vstop v enega najbolj adrenalinskih vodnih parkov daleč naokoli.

moravci

2. RAZVAJANJE V BIOTERMAH - Hotel Bioterme 4*

Hotel Bioterme je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.
Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo.

bioterme

3. Z LADJO MSC ORCHESTRA PO NAJLEPŠIH NORVEŠKIH FJORDIH

Vabljeni k obisku skrivnostne Norveške in njenih osupljivih fjordov, živahne danske prestolnice Kopenhagen, mogočnega nemškega Berlina…vse to vas čaka na križarjenju z ladjo MSC Orchestra!

krizarjenje

4. ČAROBNA ITALIJA IN NJENI OKUSI

Pridružite se nam na krajšem potovanju v sosednjo Italijo, kjer bomo razvajali brbončice z lokalnimi okusi. Spoznali bomo tri čudovita mesta; v prvem je doma parmezan, drugi je rojstni kraj velikega Luciana Pavarottija, v tretjem pa se nahaja najstarejša univerza v zahodnem svetu. To so očarljive Parma, Modena in Bologna.

italija

 

5. MONDENI KITZBÜHEL IN TIROLSKA

Mondeno zimsko-športno letovišče, stisnjeno pod svetovno znan Petelinji greben. Le kdo ne pozna Kitzbühla in slavne tekme za svetovni pokal v alpskem smučanju, ki se tam odvija vsako leto? Kitzbühel nima samo športnega duha, ampak tudi čudovito alpsko podobo... Piko na i bo našemu potovanju dodal še ogled kraja Zell am See. 

kitrzbuhel

 

6. PRAZNIČNA NEMČIJA PO ROMANTIČNI CESTI 

Potovanje po nemški Romantični cesti vas bo popeljalo v srednji vek, prav gotovo tudi v čas otroštva, saj se vam bodo mesteca na poti zdela kot iz pravljice. Na vsakem koraku Romantične ceste boste začutili neokrnjeno srednjeveško in predvsem čudovito Nemčijo.

nemcija

 

Več informacij o ponudbah, podrobnejši opisi, popusti in doplačila so vam na voljo v poslovalnicah M holidays, na info@mholidays.si in na brezplačni številki 080 20 80.

Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje, ki so sestavni del ponudbe in pogodbe/voucherja so vam na voljo v vseh M holidays poslovalnicah. Ponudbe so omejene, veljajo do zasedenosti prostih mest. Ob prijavi zaračunamo prijavnino v višini 15 EUR, skladno s splošnimi pogoji in navodili. Pridružujemo si pravico do napak v letaku in na spletni strani. Ker lahko pride do morebitnih kasnejših sprememb ali tiskarske napake, so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v trenutku prijave na aranžma. 

Nazaj na seznam novic