Novice

3.7.2017

Nakupi v Mercatorju Vam prinašajo do 40% cenejše doživetje z M holidays

Ob vsakem nakupu nad 20 EUR v času od 3.7. do 30. 7. 2017 prejmete kupon za do 40 % popust ob nakupu enega izmed desetih izbranih aranžmajev v M holidays.

vezani

Ste za oddih v toplicah, skok na morje, krajši izlet ali potovanje na sever? 

Pripravili smo Vam deset produktov, kjer vsak najde nekaj zase. Ne samo, da so produkti skrbno izbrani ampak so tudi znižani do 40%. Vse kar potrebujete je kuponček, ki ga pridobite ob nakupu v Mercatorju nad 20 EUR. Kupon lahko pridobite od 3.7. do 30.7. 2017, unovčiti ga je pa potrebno do 15.8. 2017 oziroma do zasedenosti prostih mest. 

KUPON, ki ga prejmete si lahko ogledate TUKAJ.

LETAK s ponudbo si lahko ogledate TUKAJ. 

1. RADENCI - Hotel IZVIR 4*

Hotel Izvir je prijazen in udoben hotel s 128 sobami, povezan s Hotelom Radin. Primeren je za vse, ki želijo blagodejni dar mineralne vode dopolniti z nego telesa in krepitvijo telesne odpornosti. Hotel Izvir zato ponuja raznovrstne aktivnosti in programe za dobro počutje v centru zdravja Corrium, wellness centru in Ayurveda centru.

izvir

2. TROGIR - Hotel MEDENA 3*

Hotel Medena leži v borovem gozdu, 200 m od morja, 4 km od mesta Trogir. Hotel je prilagojen družinam.

medena

3. GRADAC - Hotel LAGUNA 2*

Adriatiq Hotel Laguna se nahaja 30 m od morja, le nekaj minut stran od središča mesta.

laguna

4. PO SOČNE LUBENICE V DOLINO NERETVE

V dolino reke Neretve po sočne Lubenice. 

lubenice

5. DRUŽINSKI IZLET V PARK DOŽIVETIJ V AVSTRIJI 

Odlična izbira za krajši odklop od vsakdana in za doživetje otrok. 

avstrija

6. PO POTEH GROFA DRAKULE V ROMUNIJI

Ste za obisk tradicinalnih vasic in sprehod skozi grad grofa Drakule?

drakula

7. ANDALUZIJA - pravljične podobe Španije

Na jugu Španije vas bo očarala 'pokrajina z razglednice', kjer so luč sveta zagledali flamenko, tapasi, kjer smo na vsakem koraku priča uživanju življenja. Na eni strani zasneženi vrhovi, na drugi sončne obale, brezmejne pokrajine in neskončni nasadi oljk ter edinstveni spomeniki bogate preteklosti. Sevilla ima strast, Cordoba srednjeveški šarm, Granada pa ostrino in flamenko!

andaluzija

8. SKRITE LEPOTE SKANDINAVIJE ( Danska in Švedska )

Göteborg – kraljevo mesto na zahodni švedski obali, Aarhus – mesto smehljajev in neštetih kavarn, Kopenhagen – s kanali prepredeno mesto, ki se je iz male ribiške vasice razvilo v danes največje mesto v Skandinaviji, Malmö – kulturno najbolj pestro mesto Švedske.

skrite lepote skandinavije

9. POTEP PO SKANDINAVIJI ( Danska, Švedska in Norveška )

Göteborg – kraljevo mesto na zahodni švedski obali, Oslo – najmanjša skandinavska prestolnica in mesto svetovno znanih muzejev, Kopenhagen – s kanali prepredeno mesto, ki se je iz male ribiške vasice razvilo v danes največje mesto v Skandinaviji, Malmö – kulturno najbolj pestro mesto Švedske.

potep po skandinaviji

10. ISLANDIJA - čarobna dežela vulkanov, gejzirov, slapov in ledenikov

Islandija je geološki fenomen in poslastica za ljubitelje narave: mogočni vulkani, veličastni ledeniki, bruhajoči gejzirji, slikoviti slapovi… Ob opazovanju pokrajine je jasno, da se na Islandiji ledeniki in ognjeniki še vedno bojujejo za prevlado. Prisrčnost Reykjavika, obisk vikinškega parlamenta, kopanje v geotermalni vodi, obdani s črnim kamenjem lave, opazovanje kitov, pa je le nekaj vrhuncev, ki jih boste doživeli na potovanju, ki vam bo zagotovo ostalo v krasnem spominu. 

islandija

 

Več informacij o ponudbah, podrobnejši opisi, popusti in doplačila so vam na voljo v poslovalnicah M holidays, na info@mholidays.si in na brezplačni številki 080 20 80.

Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje, ki so sestavni del ponudbe in pogodbe/voucherja so vam na voljo v vseh M holidays poslovalnicah. Ponudbe so omejene, veljajo do zasedenosti prostih mest. Ob prijavi zaračunamo prijavnino v višini 15 EUR, skladno s splošnimi pogoji in navodili. Pridružujemo si pravico do napak v letaku in na spletni strani. Ker lahko pride do morebitnih kasnejših sprememb ali tiskarske napake, so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v trenutku prijave na aranžma.

Nazaj na seznam novic