Novice

19.6.2017

Vodni Park Istralandija

Ta zanimiv vodni svet, ki se razteza na 81 000 m², se nahajam le pet kilometrov od obale na izhodu iz istrskega Y (izhod Novigrad-Nova Vas), na cesti med Novigradom in Brtoniglo.

Istralandia ponuja veliko zabave, sprostitve in navdušenja z visoko količino adrenalina na 20 različnih toboganih, z več kot 1,6 km visokih in strmih cevi za pogumnejše, ter tobogani z gumijastimi čolni in cevastim toboganom z najnovejšo tehnologijo. Tu najdete tudi največji bazen z umetnimi valovi v tem delu Evrope. Vodni park Istralandia je namenjen družinam z mlajšimi in starejšimi otroki, ki bodo dozo adrenalina in zabave našli tudi na otroškem stolpu.

istralandija1

 Vodni park Istralandia je Rimu v oktobru leta 2014 dobil posebno nagrado za podjetniški podvig leta 2014 v kategoriji novih parkov v Evropi, oziroma “Oscar zabaviščnih parkov” Prestižno nagrado: “Europe’s Best Water Parks” - 5.mesto je vodnem parku Istralandia dodelil Kirmes & Park Revue iz Nemčije, v Gothenburgu (Švedska) na najpomembnejšem evropskem sejmu atrakcij (EAS 2015) v kategoriji najboljših vodnih parkov v Evropi, v konkurenci več kot 300 vodnih parkov.

Odkrijte zakaj je najbolj zabavna voda v Istri samo v vodnem parku Istralandia !

V vseh poslovalnica M holidays lahko kupite svojo vstopnico in doživite zabovo, ki jo ponuja vodni park. 

istralandija

www.istralandia.com

Nazaj na seznam novic