Novice

1.3.2016

S Piko po celem svetu !

V M holidays poslovalnicah vas čaka bogata ponudba krajših in daljših počitnic v Sloveniji in tujini, izletov in potovanj po Sloveniji in tujini, križarjenj, individualnih potovanj, potovanj po meri, rezervacij hotelskih namestitev in letalskih vozovnic po celem svetu, vstopnic za številne prireditve, turističnih zavarovanj, aranžmajev različnih slovenskih in tujih turističnih agencij.

mh_prednosti

Izkoristite možnost plačila s Pika kartico brez obresti do 12 obrokov  ter zbirajte ter unovčite zbrane pike za M holidays in tudi ostale turistične aranžmaje* iz ponudbe ostalih domačih ter tujih organizatorjev potovanj:


*Bonitetnih pik ne podeljujemo v primeru nakupa letalskih vozovnic, vstopnic in vozovnic. V primeru nakupa na obroke se bonitetne pike pripišejo samo za vrednost prvega obroka.


Poiščite nas v dvanajstih poslovalnicah M holidays v Mercator centrih po celi Sloveniji (Blagovnica Maxi, MC Ljubljana, MC Celje, MC Novo mesto Bršljin, MC Domžale, MC Maribor Tabor, MC Nova Gorica, MC Koper, MC Kranj Primskovo, MC Slovenj Gradec).

Več o Pika kartici in o bonitetnem sisitemu zbiranja in unovčenja pik.

bonitetna

Želite še dodatne informacije? Pokličite nas na 080 2 080 ali nam pišite na info@mholidays.si !

Nazaj na seznam novic