Novice

1.1.2016

Do 12 obrokov brez obresti s Pika kartico !

V poslovalnicah M holidays lahko rezervacije aranžmajev plačate s Pika kartico do 12 obrokov brez obresti. Najnižji znesek nakupa turističnega aranžmaja na obroke je 100 EUR, najnižji znesek obroka pa 20 EUR.

pika

Obročno plačilo do 12 obrokov velja za vso ponudbo turističnih aranžmajev, kjer je organizator M holidays (Kompas d.d.) in za ponudbo turističnih aranžmajev večine domačih in tujih organizatorjev.

Več informacij o ponudbah, podrobnejši opisi, popusti in doplačila so vam na voljo v poslovalnicah M holidays in na www.mholidays.si.

Bonitetno in plačilno-kreditni Pika kartici:

zelena

zlata

Splošni pogoji in pravila

Več o Pika kartici

Prav vsak nakup šteje – vsak evro nakupa nagradimo s piko*! Bonitetne pike je mogoče pridobiti pri plačilu nakupa s plačilno – kreditno Pika kartico ali ob predložitvi Pika kartice z gotovino in z drugimi plačilno kreditnimi karticami, vključno debetnimi. Turistični aranžma lahko plačate s Pika kartico do 12 obrokov brez obresti. Pri nakupu na obroke se priznajo bonitetne pike le za vrednost prvega obroka. *Bonitetnih pik ni mogoče pridobiti pri unovčenju pik, pri nakupu vozovnic in vstopnic.

Plačilo s Pika kartico (tudi na obroke) s pripisom bonitetnih pik je možno samo pri rezervacijah v poslovalnicah M holidays in se izključuje z ugodnostimi in točkami programa zvestobe KompasPLUS.

Ob prijavi podpišete prijavnico/pogodbo in plačate akontacijo v višini 30% vrednosti aranžmaja, preostali del pa najkasneje 15 dni pred odhodom. Ob prijavi se lahko odločite za plačilo zavarovanja rizika odpovedi skladno z določili splošnih pogojev in navodili za turistične aranžmaje in pogodbene zavarovalnice ter nezgodnega zavarovanja.
Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje so sestavni del ponudbe/pogodbe in programov ter so kot posebna tiskana priloga na voljo v vseh M holidays poslovalnicah in dosegljivi na spletni strani www.mholidays.si .
 

Nazaj na seznam novic