Hribi

Izbirnik razvrščanja
up down
Alpski Resort Špik

Alpski Resort Špik

Gozd Martuljek, Slovenija

Bogastvo lepot okoliške narave se odraža v značaju hotela Špik, njegovi formi in celoviti ponudbi. Ta temelji na izjemnih lepotah alpskega okolja. Hotel Špik očara z občutenjem trajnostnega sobivanja z gorskim okoljem, lepotami narave in pečatom tradicije.

Več »
Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc

Kranjska Gora, Slovenija

Doživite pristno gorsko poletje ob vznožju Vitranca. Uživajte v aktivnem dopustu. Kranjska Gora vas bo napolnila z energijo, adrenalinom in zadovoljstvom.

Več »
Bungalovi Rogla

Bungalovi Rogla

Rogla, Slovenija

Bungalovi nudijo udobne dvo- in štiriposteljne bungalove različnih velikosti. Gostje lahko koristijo bazene, savne, športno dvorano, restavracijo in bar v hotelskem kompleksu Rogla in Planja.

Več »
Hotel Arena

Hotel Arena

Pohorje, Slovenija

Hotel Arena je hotel kategorije 3*/4* zvezdic, umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta.

Več »
Hotel Bellevue

Hotel Bellevue

Pohorje, Slovenija

Hotel Bellevue na Mariborskem Pohorju je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracija ter predavalnice za poslovna srečanja.

Več »
Hotel Boka

Hotel Boka

Bovec, Slovenija

Okolje, ki ga ustvarjajo vedno zelene, vitke smreke, z letnimi časi spreminjajoči se listavci in travniki, ki nudijo zavetje mahom in cvetlicam. Vse te stvaritve narave, na enkraten in neponovljiv način, v svojih »rokah« ponosno objema zelenomodra reka Soča.

Več »
Hotel Cerkno

Hotel Cerkno

Cerkno, Slovenija

Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje.

Več »
Hotel Golf

Hotel Golf

Bled, Slovenija

Hotel Golf se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda in ima 150 sob in suit. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe.

Več »
Hotel Golte

Hotel Golte

Golte, Slovenija

Na visoki gorski planoti, od koder se odpirajo brezmejni razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe, doživetja nimajo meja. V osrčju gora je vsak dan, ne glede na letni čas, lahko prav takšen, kakršnega si želite.

Več »
Hotel Jezero

Hotel Jezero

Bohinjsko Jezero, Slovenija

Pika akcija!

Več »
12