Krompirjeve počitnice

Izbirnik razvrščanja
up down
Bungalovi Terme Ptuj

Bungalovi Terme Ptuj

Sredi zelene oaze Term Ptuj stojijo simpatični bungalovi. Mini naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, ki gostom zagotavljajo vse udobje hotelske sobe, saj so opremljeni po hotelskih standardih.

Več »
Hotel Aurora Wellness & Conference

Hotel Aurora Wellness & Conference

Hotel Aurora je wellness hotel z bogato ponudbo, ki nudi udobje in vrhunske usluge. Ugodnost: 2 otroka v družinski sobi brezplačno!

Več »
Hotel Bioterme

Hotel Bioterme

V "zdravih sobah" hotela Bioterme, se boste počutili prijetno in si resnično odpočili. Sobe ponujajo vse udobje hotela, hkrati pa so v njih uporabljeni naravni materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo na okolje.

Več »
Hotel Histrion

Hotel Histrion

Ob nekdanji cerkvici Sv. Bernardina, se nahaja hotel Histrion z udobno opremljenimi sobami in apartmaji z balkonom ter pogledom na morje ali laguno.

Več »
Hotel Katarina

Hotel Katarina

Čudovito mestece ob morju z ugodno mediteransko klimo. Radi bi Vas povabili, da skupaj z nami raziščete: mediteranski labirint ljubezni, probate najboljšo torto na katero so zelo ponosni ''Frankopanska torta'', in jo strežejo ekskluzivno v kavarni hotela International v Crikvenici. Da Vam bo čas hitreje minil bomo poskrbeli za obilico smeha, športnih aktivnosti, sprehodov, ustvarjalnih delavnic, plesnih vragolij in še in še. V prostem času pa lahko obiščete še: Aquarium ali Adrenalinski park. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji kolesarjenja saj je v okolici veliko kolesarskih poti. Za konec pa ne smemo pozabiti tudi na številne pešpoti, ki so odlično urejene.

Več »
Hotel Livada Prestige

Hotel Livada Prestige

Gostom Hotela Livada Prestige sta na voljo dva wellness centra. V Hotelu Livada Prestige se nahaja center tajskih masaž Thai, v Termah 3000 pa je še velik wellness center Thermalium, katerega posebnost so programi na temelju črne termomineralne vode in lokalno obarvane masaže.

Več »
Hotel Melia Coral

Hotel Melia Coral

Preživite počitnice v lux hotelu na odlični lokaciji, ki je namenjen samo odraslim!

Več »
Hotel Valamar Sanfior

Hotel Valamar Sanfior

Prenovljeni hotel je dobitnik nagrade „Luxury Travel Guide Global Awards“, leži na sami obali gozdnatega polotoka in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Staro mestno jedro Labina je oddaljeno le nekaj minut, pester izbor plaž pa je na dosegu roke, zato se lahko udeležite vaših najljubših dejavnosti in si tako ustvarite svoje nepozabne hrvaške počitnice.

Več »
Hotel Vivat

Hotel Vivat

Hotel Vivat****superior je sodoben hotel, ki gostom ponuja udobje za sproščujoč in aktiven oddih.

Več »