Krompirjeva potovanja

Izbirnik razvrščanja
up down
Abu Dhabi in Dubaj

Abu Dhabi in Dubaj

Veličastna emirata, kjer vsake sanje postanejo resničnost … in kjer nemogoče postane mogoče! Veličastna moderna arhitektura, dolge plaže, prijazni ljudje, vrhunski hoteli …

Več »
Amsterdam

Amsterdam

"Zdi se, kot da je to mesto dvojno, videti ga je mogoče tudi v vodi in odsev teh imenitnih hiš v kanalih napravi iz njega pravljično mesto." Jean Francois Regnard

Več »
Bangkok Ekspres

Bangkok Ekspres

Živahni Bangkok – mesto, ki nikoli ne spi in slovi kot najbolj dinamično mesto v jugovzhodni Aziji. Pridružite se nam na zgoščenem in bogatem potovanju, ki vam bo približalo vse čare in lepote Bangkoka.

Več »
Bruselj

Bruselj

Bruselj je glavno in največje mesto Belgije, na svetovni zemljevid pa se je uvrstil z ustanovitvijo Evropske unije (v začetku Evropskih skupnosti), saj je v Bruslju sedež večine evropskih institucij. Za Bruselj velja, da je razdeljen na dva dela – novi evropski in stari del.

Več »
Izrael - obljubljena dežela

Izrael - obljubljena dežela

Odločite se in pojdite z nami na potovanje v svetopisemske kraje. Kopali se bomo tudi v Mrtvem morju in nakupovali po bazarjih.

Več »
Madeira - otok presežkov in večne pomladi

Madeira - otok presežkov in večne pomladi

Madeira, otok v Atlantskem oceanu, ki pripada Portugalski, je pravi raj, zato mu upravičeno pravijo biser Atlantika. Otok večne pomladi pa mu pravimo zaradi izjemno mile, subtropske oceanske klime.

Več »
Monako, Costa Brava  in Provansa

Monako, Costa Brava in Provansa

Španci in Katalonci zelo spoštujejo svoj rojstni kraj, čemur je sledil tudi Salvador Dalí. Svojemu kraju Figuerasu je podaril izreden nadrealistični muzej; nadrealistična igra se začne že pred vstopom v Dalíjevo galerijo.

Več »
Rim, Neapelj, Pompeji

Rim, Neapelj, Pompeji

Dežela pizze odpira vrata v južno Italijo. Njeno središče je kaotičen in čudovit Neapelj, kateri se razprostira ob neapeljskem zalivu, ki ga obvladuje ognjenik Vezuv.

Več »