Tujina

Izbirnik razvrščanja
up down
 Zakladi Tajske in podaljšanje s počitnicami na Phuketu

Zakladi Tajske in podaljšanje s počitnicami na Phuketu

Bangkok, Tajska

Bujno tropsko rastje, gorati predeli z deževnimi gozdovi, sloni, prijazni nasmejani domačini, budistični menihi v oranžnih haljah, skrivnostni templji, zelenomodro morje in bele peščene plaže – to je Tajska.

Več »
Abu Dhabi in Dubaj

Abu Dhabi in Dubaj

Dubai, Združeni Arab Emirat

Veličastna emirata, kjer vsake sanje postanejo resničnost … in kjer nemogoče postane mogoče! Veličastna moderna arhitektura, dolge plaže, prijazni ljudje, vrhunski hoteli …

Več »
Amsterdam - Festival luči in Sinterklaas

Amsterdam - Festival luči in Sinterklaas

Amsterdam, Nizozemska

Nizozemska prestolnica ni nikoli videti bolj impresivno kot v času vsakoletnega festivala luči. Popeljite se z ladjico po mestu kanalov katerega čarobno osvetljene ulice so lahko ena najbolj romantičnih znamenitosti “Severnih Benetk”. Vrhunec prazničnih pričakovanj je prihod Sinterklaasa, nizozemskega Miklavža, pokrovitelja otrok, ki se z ladjo iz Španije pripelje v mesto.

Več »
Bangkok Ekspres

Bangkok Ekspres

Živahni Bangkok – mesto, ki nikoli ne spi in slovi kot najbolj dinamično mesto v jugovzhodni Aziji. Pridružite se nam na zgoščenem in bogatem potovanju, ki vam bo približalo vse čare in lepote Bangkoka.

Več »
Barcelona

Barcelona

Barcelona, Španija

Barcelona – oder za uživanje življenja. Kdor obišče Barcelono, v njej začuti svetovljansko vzdušje, mešanico življenjske radosti, potrebe po svobodi in veselja do umetnosti.

Več »
Biseri severne Indije

Biseri severne Indije

New Delhi, Indija

Dežela nasprotij med bogastvom in revščino, veličastno preteklostjo in moderno sedanjostjo, materialnim in duhovnim življenjem. Obisk Indije je neponovljivo doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili.

Več »
Carigrad - mesto dveh celin

Carigrad - mesto dveh celin

Istanbul, Turčija

Obiščite lokacije, kjer so se odvijali prizori iz serij in filmov kot so Moja boš, Inferno, James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo, Skyfall...

Več »
Dubaj potovanje

Dubaj potovanje

Abu Dhabi, Združeni Arab Emirat

Dubaj ima dve plati popotniškega raziskovanja. Futuristični svet arhitekturnih presežkov z najvišjim stolpom na svetu Burj Khalifa in številna nakupovalna središča Dubaja so vzporednica staremu Dubaju, predelu Deira, ki ga zaznamujejo mošeje in tradicionalne tržnice.

Več »
Hamburg

Hamburg

Hamburg, Nemčija

Posebno doživetje za otroke, ko božiček s sankami leti visoko nad strehami božičnih tržnic.

Več »
K Božičku v goste

K Božičku v goste

Rovaniemi, Finska

Najlepše darilo za vaše najdražje! Sanje niso več zgolj sanje, ampak so snežna pravljica na Laponskem, odeta v beli zimski plašč z Božičkovo kapo na glavi.

Več »
123