Potovanja

Izbirnik razvrščanja
up down
Abu Dhabi in Dubaj

Abu Dhabi in Dubaj

Dubai, Združeni Arab Emirat

Veličastna emirata, kjer vsake sanje postanejo resničnost … in kjer nemogoče postane mogoče! Veličastna moderna arhitektura, dolge plaže, prijazni ljudje, vrhunski hoteli …

Več »
Bangkok Ekspres

Bangkok Ekspres

Živahni Bangkok – mesto, ki nikoli ne spi in slovi kot najbolj dinamično mesto v jugovzhodni Aziji. Pridružite se nam na zgoščenem in bogatem potovanju, ki vam bo približalo vse čare in lepote Bangkoka.

Več »
Barcelona

Barcelona

Barcelona, Španija

Barcelona – oder za uživanje življenja. Kdor obišče Barcelono, v njej začuti svetovljansko vzdušje, mešanico življenjske radosti, potrebe po svobodi in veselja do umetnosti.

Več »
Benetke in Verona

Benetke in Verona

Benetke, Italija

Dan med hišami v morju, na prekrasnih trgih polnih golobov, čez nežne mostičke, na ladjici med otoki rokodelskih spretnosti... Benetke z romantično Verono so pravljica, ki jo je treba doživeti.

Več »
Biseri severne Indije

Biseri severne Indije

New Delhi, Indija

Dežela nasprotij med bogastvom in revščino, veličastno preteklostjo in moderno sedanjostjo, materialnim in duhovnim življenjem. Obisk Indije je neponovljivo doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili.

Več »
Carigrad - mesto dveh celin

Carigrad - mesto dveh celin

Istanbul, Turčija

Obiščite lokacije, kjer so se odvijali prizori iz serij in filmov kot so Moja boš, Inferno, James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo, Skyfall...

Več »
Dubaj potovanje

Dubaj potovanje

Abu Dhabi, Združeni Arab Emirat

Dubaj ima dve plati popotniškega raziskovanja. Futuristični svet arhitekturnih presežkov z najvišjim stolpom na svetu Burj Khalifa in številna nakupovalna središča Dubaja so vzporednica staremu Dubaju, predelu Deira, ki ga zaznamujejo mošeje in tradicionalne tržnice.

Več »
Islandija, razkošje narave

Islandija, razkošje narave

Reykjavik, Islandija

PRAZNIČNI POPUSTI IN UGODNOSTI: ZA REZERVACIJE DO 21. 12. POPUST V VIŠINI 80 EUR/OSEBO.

Več »
1234