Nazaj na prejšnjo stran

Novo leto v Novem Sadu

Novi Sad, Srbija

  • Novo leto v  Novem Sadu

Predstavitev

Čas potovanja

4 dni / 3 noči

Min. število potnikov

45 potnikov

Odhodi

30. december 2017

Odhodna mesta & ure

Odhod avtobusa ob 4.00 s parkirišča Dolgi Most v Ljubljani

Program potovanja

Preživite najdaljšo noč z norim silvestrovanjem v Novem Sadu.

Prevoz

Avtobus

Program potovanja

1. dan:

SLOVENIJA - NOVI SAD
Odhod avtobusa v srbsko party mesto mladih, bo sledil v zgodnjih jutranjih urah (4:00 zjutraj), s parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani. Že takoj na začetku poti se bomo na avtobusu spoznali med seboj in naredili mini »balkan bus party« in se ob zvokih največjih balkan hitov, do Novega Sada peljali po cesti bratstva in enotnosti mimo Zagreba in čez Slavonijo. Vmes bodo sledili krajši postanki za osvežitev, v popoldanskih urah pa bomo že prispeli v Novi Sad, si na hitro privoščili avtobusni ogled mesta, na katerem bomo lahko videli in spoznali številne zabavne kotičke in znamenitosti. Po samem ogledu pa se bomo odpravili do hotela, kjer bomo imeli nekaj časa za počitek in pripravo na večerno raziskovanje nočnega življenja. Čisto pravo srbsko party atmosfero pa bomo začeli v enem od bolj znanih in priljubljenih lokalov v Novem Sadu in jo kot se za Srbijo spodobi, končali v jutranjih urah.

2. dan:

NOVI SAD
Že pa je tukaj drugi dan, ki ga bomo začeli z zajtrkom, da iz glave preženemo tigra in se takoj po zajtrku okrepčani odpravili na voden ogled mesta. Pogledali si bomo tudi znamenito Petrovaradinsko trdnjavo, znano tudi kot neuničljivo trdnjavo, ki jo vsako leto »zamaje« tudi večkrat nagrajeni evropski in svetovno priznani glasbeni EXIT festival. Skupaj se bomo sprehodili po razgledni ploščadi, obvezno pa Vam bomo privoščili tudi nekaj prostega časa za kavico, ki jo boste lahko pili ob neverjetno lepem razgledu na Novi Sad. Popoldan bo sledil čas za pravo srbsko kosilo, brez čevapov, kajmaka in uštipcev seveda ne bo šlo, za piko na i pa nam bodo postregli še vrhunsko domačo rakijo, ki nas bo počasi ogrela za večerni del. (doplačilo) Po vrnitvi v hotel pa že sledijo priprave na najdaljšo noč v letu. Najprej tuš, potem parfum in večerna toaleta in že smo pripravljeni na skupno silvestrsko party rajanje.

3. dan:

NOVI SAD – BEOGRAD – NOVI SAD
Kot se spodobi, smo na najdaljšo noč v letu žurali vse do jutra, zato se spodobi, da prvi dan novega leta dobimo pozni zajtrk, za tem pa sledi vožnja do naslednje evropske party prestolnice Beograd = Partygrad. (doplačilo). Avtobus nas bo popeljal do prestolnice Srbije, kjer bomo videli Dedinje in občudovali razkošne vile, ustavili se bomo za ogled Hiše cvetja in Titove grobnice. Vožnja mimo stadiona JNA, Arkanove hiše ter neobičajne zgradbe TV Pink. Za tem bo sledila vožnja do centra mesta, kjer bomo videli Trg republike, knez Mihajlovo ulico in slavno trdnjavo Kalemegdan. Privoščili si bomo še nekaj prostega časa za prve novoletne nakupe in spominke in se počasi vrnili v Novi Sad, kjer nas zvečer čaka čisto prava balkanska raspaljotka. To bo čisto pravi srbrki »urnabes«, ki bo pikanten in sočne kot čisto prave »srpske klobasice«. (doplačilo).

4.dan:

NOVI SAD – SLOVENIJA
Pozni zajtrk in še zadnji sprehod po prelepem Novem Sadu ter odhod avtobusa v dopoldanskih urah. Prihod v Slovenijo v večernih urah. Srečno novo leto 2018!
 

Termini in cene

    Zemljevid