Nazaj na prejšnjo stran

TAJSKA
Bangkok Ekspres

  • TAJSKA<br />Bangkok Ekspres
  • TAJSKA<br />Bangkok Ekspres
  • TAJSKA<br />Bangkok Ekspres
  • TAJSKA<br />Bangkok Ekspres
  • TAJSKA<br />Bangkok Ekspres

Živahni Bangkok – mesto, ki nikoli ne spi in slovi kot najbolj dinamično mesto v jugovzhodni Aziji. Pridružite se nam na zgoščenem in bogatem potovanju, ki vam bo približalo vse čare in lepote Bangkoka.

Predstavitev

Čas potovanja

6 dni / 4 noči

Min. število potnikov

10 potnikov

Odhodi

  • 12. marec 2019
  • 30. april 2019

Odhodna mesta & ure

Zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ali prevoz iz Ljubljane na enega od okoliških letališč in jutranji let na eno od evropskih letališč.

Program potovanja

Za vse, ki iščejo kratek skok v Azijo za odlično ceno, se hočejo v času bivanja naučiti kakšno novo jed, doživeti »One Night In Bangkok« uživati v odlični hrani, ugodnih nakupih, topli klimi in še čem, je to pravo potovanje. Hotel v središču mesta, obisk plavajočih tržnic in mogočnih templjev ter predvsem – nepozabni utrip Bangkoka! Vodnica MARTINA OREHEK.

Prevoz

Letalo

Program potovanja

1. dan: LJUBLJANA–EVROPA–BANGKOK
Zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ali prevoz iz Ljubljane na enega od okoliških letališč in jutranji let na eno od evropskih letališč. Nadaljevanje poleta v Azijo.

2. dan: BANGKOK/ večerja
Pristanek v dopoldanskih urah po krajevnem času. Prevoz do hotela, nastanitev in nekaj prostega časa za počitek, osvežitev. Večerja v tipični tajski restavraciji in ogled plesnega showa v gledališču Siam Niramitru. Prenočevanje.

3. dan: BANGKOK/ zajtrk
Zajtrk. Celodnevni ogled mesta, ki vključuje Kraljevo palačo z zlatimi pagodami. Popoldne obisk najbolj znane šole masaže v templju Wat Pho, kjer si boste privoščili tudi 45–minutno masažo nog. Zvečer prosto za individualno raziskovanje mesta.

4. dan: BANGKOK/ zajtrk
Zajtrk. Dan, namenjen kulinaričnim dobrotam. Odpravili se boste na tečaj kuhanja pri eni najbolj znanih kuharic v Bangkoku. Ob prihodu si boste ogledali njen vrt in spoznali vsa lokalna zelišča in začimbe. Ko bo razkrila skrivnosti njenega kuhanja, se boste v kuhanju preizkusili tudi sami ter svoje jedi tudi poizkusili. Popoldne obisk cvetlične tržnice Pak Klong Talad. Vožnja z ladjico po kanalih ter obisk budističnega templja Wat Arun. Zvečer prosto.

5. dan: BANGKOK–AYUTHAYA/ zajtrk
Po zajtrku vožnja severno od Bangkoka do mesta Ayuthaya (za doplačilo). Ogled kraljeve poletne palače Bang Pa–In in znamenitih ostankov nekdanje prestolnice iz 14. st. Povratek v Bangkok z ladjo (kosilo na ladji). Potovanje z ladjo je priljubljeno med turisti ne samo zaradi naravnih lepot, ampak tudi zaradi podob življenja lokalnih prebivalcev ob poti. Zvečer prevoz na letališče.

6. dan: BANGKOK–EVROPA–LJUBLJANA
Nočni polet preko enega izmed mednarodnih letališč proti Ljubljani ali bližnjemu letališču.

Termini in cene

    Zemljevid