Nazaj na prejšnjo stran

Novo leto na nebeško lepem Mavriciju

  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju
  • Novo leto na nebeško lepem Mavriciju

POSEBNA PONUDBA, ki velja ob predložitvi kupona, ki ga pridobite z nakupom v trgovinah Mercator.
Kupon lahko pridobite od 4.9. do 15.10. 17. Unovčite ga lahko do 5.11. 17!

Predstavitev

Čas potovanja

10 dni / 7 noči

Min. število potnikov

15 potnikov

Odhodi

  • 26. december 2017

Odhodna mesta & ure

Letalski prevoz Ljubljana-Mavricij-Ljubljana

Program potovanja

VRHUNCI: več kot le poležavanje na belem pesku; bujna zelena narava vas bo popeljala po otoku polnem nasadov vanilije, popra, cvetja in drugih začimb; poskusite njihov eksotičen ananas – jedo ga s soljo in čilijem; največji koralni greben na svetu pa kar kliče po odkrivanju izredno zanimivega podmorskega življenja!

Prevoz

Letalo

Program potovanja

1. dan:

LJUBLJANA – ISTANBUL
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika pri Ljubljani v jutranjih urah in polet proti Istanbula. Po pristanku sledi ogled mesta na dveh celinah, kjer boste obiskali slikovite ulice, se popeljali do Velikega bazarja in si ogledali mošeje. Najlepša je Modra mošeja ali Sultanahmedova s šestimi minareti, hkrati lepoto in veličino bazilike Sv. Modrosti oz. Hagia Sofijo občudujejo vsi. Po ogledu mesta na pragu Orienta sledi večerja in povratek na letališče.

2. dan:

ISTANBUL – MAVRICIJ
V zgodnjih jutranjih urah polet iz Istanbula proti Mavriciju. Po pristanku na Mavriciju v zgodnjih popoldanskih urah, prevzem prtljage in organiziran prevoz do izbranega hotela. Nastanitev in prenočitev.

3. dan:

Dan prost za oddih na plaži ali ob bazenu. Za doplačilo obisk Veličastnega Port Louisa, tovarne sladkorja in botaničnega vrta: celodnevni izlet vas bo popeljal na ogled glavnega mesta Port Louis in njegovih glavnih znamenitosti. Sledi ogled starega sladkornega mlina, ki so ga spremenili v sodoben muzej. Ob koncu ogleda degustacija sladkorja in ruma. Nato se boste odpeljali do botaničnega vrta Pamplemousses. Park je najbolj obiskana turistična znamenitost in slovi po svojih ogromnih vodnih magnolijah, katerih list se razširi v premer velikosti treh metrov. Prav tako slovi po Talipotu, ki cveti le enkrat na vsakih 30 do 100 let in po čudovitih mahagoni drevesih ter orjaških želvah. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan:

Prepustite se oddihu na plaži ali pa si dan popestrite s poldnevnim izletom polnim adrenalina – zipline na jugu otoka (za doplačilo): izlet vam ponuja neverjetno dogodivščino raziskovanja Riviere–des–Galets, njenih bregov in številnih slapov. Tukaj se nahaja kar nekaj zip linov, ki vam ponujajo nepozaben spust in pogled na osupljivo naravo. Sledi postanek ob reki, kjer se boste lahko okopali in osvežili pod slapovi ter okrepčali s tradicionalnim mauricijskim kosilo. Vožnja do hotela in prosto popoldne.

5. dan:

Prosto za razvajanje v hotelu ali se za doplačilo pridružite na celodnevni mistični turi po jugu otoka: vožnja do mesteca Curepipe, ki je poznano po luksuzni aristokratski palači, sodobnih stavbah ter čudoviti mestni hiši poimenovani Hotel de Ville. Sledi vožnja do najvišje točke mesteca, kjer si boste ogledali krater spečega vulkana Trou – aux Cerfs. Pot nadaljujete proti svetemu jezeru Ganga Talao, ki se nahaja v osrčju Mavricija na višini 1800 m nadmorske višine. Kraj velja za najbolj sveti Hindujski prostor na Mavriciju, kjer so si hindujski prebivalci zgradili največji tempelj Maha Shivaratree. Ogledate si boste tempelj posvečen Shivi in mnogim drugim bogom, med drugim tudi Hanuman, Lakshmi,.. Popoldan se boste odpeljali v naravni rezervat La Vanille Crocodile Park, kjer se boste sprehodili med čudovitimi palmami, bananovci in bambusi, kot v tropskem gozdu.. V parku živi preko 2000 krokodilov, orjaške želve Aldabra in očarljivi metulji, ki vam bodo popestrili pot. Za nepozaben zaključek dneva pa boste obiskali plažo Gris Gris, kjer se boste prepustili dramatičnemu razgledu in sončnemu zahodu. Vrnitev v hotel in nočitev.

6. dan:

Čas za sonce, plažo in pesek ali se z nami podajte na izlet Barvni čudež otoka (za doplačilo): celodnevni izlet vas bo popeljal na zahod otoka do pustolovskega parka Casela World, kjer se nahaja več kot 1.500 vrst ptic, divje mačke kot so bengalski tigri, gepardi, beli levi in risi, zebre, velikanske želve, opice, .. Sledi kosilo v zelenem okolju Chamarela in ogled vasice ter njenih naravnih čudes: veličasten slap Chameral in Seven Coloured Earth (sedmero obarvana zemlja). Gre za geološko formacijo, ki se nahaja na relativno majhnem območju peščenih sipin. Sipine vsebujejo pesek sedmih različnih barv (rdeče, rjave, vijolične, zelene, modre, rožnate in rumene). Ko se pesek posede po različnih plasteh, sipine dobijo čudovito podobo črtastih barv. Vrnitev v hotel in priprava na najdaljšo noč v letu.

7. dan:

Uživajte v hotelskem vzdušju ali pa si dan popestrite z ježo konjev na plaž (za doplačilo): ježa konjev po južni strani otoka na dolgi peščeni plaži Pomponnette. Odločite se lahko za 1 ali 2 - urno ježo, ježo ob sončnem zahodu ali ob mesečini. Po koncu ježe se lahko odločite še za kopanje s konji in se prepustite veličastnemu razgledu na Souillac klife. Vrnitev v hotel.

8. dan:

Prosto za zadnje užitke na nebeškem otoku ali pa se od otoka poslovite s izletom kjer se boste srečali z delfini (za doplačilo): poldnevni izlet s hitro ladjo vam ponuja edinstveno izkušnjo plavanja z delfini v njihovem naravnem okolju. Vrnitev v hotel.

9. - 10. dan:

MAVRICIJ – ISTANBUL - LJUBLJANA
V popoldanskih urah odhod na letališče in polet proti Istanbulu in Ljubljani. Pristanek na letališču Jožeta Pučnika jutranjih urah.

Termini in cene

POSEBNA PONUDBA

Redna cena Akcijska cena
Mavricijus po programu 229000 EUR 219000 EUR Pošlji povpraševanje
Posebna ponudba velja ob predložitvi kupona, ki ga pridobite ob nakupu v Mercatorju od 4.9. do 15.10. 17.
Kupon velja za unovčenje do 5.11. 17 oz. do razprodaje prostih mest.

CENA na osebo VKLJUČUJE:
letalski prevoz Ljubljana – Mavricij – Ljubljana (preko Istanbula),
letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo,
prevoz letališče - hotel - letališče,
zunanje oglede in večerjo v Istanbulu,
namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu Seaview Calodyne,
7x All inclusive,
posebni silvestrski program 31.12. s samopostrežno gala večerjo,
koktejl barom, ognjemetom, glasbo v živo in glasbenim programom z DJ-em,
turistično vodenje in organizacijo potovanja.

POPUSTI:
en otrok do 12 let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima plača pavšal 1.600 €/osebo

možna DOPLAČILA (ob prijavi):
enoposteljna soba 450 €/osebo

MOŽNA DOPLAČILA ZA FAKULTATIVNE IZLETE (ob prijavi):
Veličasten Port Louis, tovarna sladkorja in botanični vrt:100 EUR/os,
Dan poln adrenalina–zipline, vključeno kosilo:110 EUR/os,
Mistična tura po jugu otoka:95 EUR/os,
Barvni čudež otoka, vključeno kosilo:120 EUR/os,
Ježa konjev na plaži: Cena: od 110 EUR/os,
Srečanje z delfini:100 EUR/os

OPOMBE:
program se zaradi prilagajanja letalskim prevozom lahko spremeni. Ob prijavi potrebujemo kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

OPOMBA:
Cena s popustom velja ob predložitvi kupona. Z enim kuponom lahko uveljavljate ugodnost pri nakupu enega aranžmaja na osebo.

Zemljevid