Nazaj na prejšnjo stran

Hotel No Name 3* - Santorini

Santorini, Grčija

  • Hotel No Name 3* - Santorini

Otok Santorini Vas ne bo razočaral.

Predstavitev

Lega

Grčija, otok SANTORINI
Santorini je eden najlepših grških otokov, po nekaterih virih ostanek legendarne Atlantide. Svojo današnjo podobo je dobil po vulkanskem izbruhu leta 1650 p.n.št., ob katerem se je zahodni del otoka dobesedno pogreznil v morske globine in s seboj odnesel visoko razvito civilizacijo. Otok je obljubljena dežela raznovrstnih užitkov željnih počitnikarjev s prodnatimi plažami in prijetnimi počitniškimi objekti. Na voljo je ogromno zabavnih in športnih aktivnosti.

Nastanitve

Dvoposteljne sobe
z možnostjo dodatnega ležišča;

Ponudba

Ponudba HOTEL NO NAME

Ta ponudba je namenjena gostom, ki jim ni najpomebneje, da vedo v naprej v katerem hotelu bodo nastanjeni. Organizatorji počitnic in potovanj na ta način enakomerno napolnijo zakupljene kapacitete, zaradi česar so pripravljeni prodati namestitev v hotelu po nižji ceni.

Pridružite se nam na počitnicah po najnižjih cenah. Ob prihodu na letališče izbrane destinacije vas bo predstavnik seznanil z imenom hotela. Število mest je omejeno.

OPOZORILO
Do prihoda v kraj nastanitve vam ne moremo podati informacije o oddaljenosti nastanitvenega objekta od plaže, kakšne so njegove posebnosti in spremljajoče storitve.

Storitev

Nočitev z zajtrkom.

Minimalno bivanje

1 teden.

Prihodi

Sobota

Termini in cene

    Zemljevid