Nazaj na prejšnjo stran

Pariz

Pariz, Francija

  • Pariz
  • Pariz

15 % POPUST ob nakupu s Pika kartico !

Predstavitev

Čas potovanja

5 dni / 2 noči

Min. število potnikov

45 potnikov

Odhodi

  • 27. oktober 2017 Zagotovljeno!

Odhodna mesta & ure

LJUBLJANA

Program potovanja

1. dan: Ljubljana - Francija
2. dan: Pariz
3. dan: Pariz
4. dan: Pariz - Slovenija
5. dan: Slovenija

Prevoz

Avtobus.

Program potovanja

1. dan

Ljubljana - Francija

V popoldanskih urah odhod iz Slovenije. Da nam bo vožnja do Pariza hitreje minila, bomo opravili kratek tečaj francoščine in spoznali delček francoske glasbene in filmske umetnosti.

2. dan

Pariz

Po nočni vožnji v dopoldanskih urah prihod v Pariz. Ogledali si bomo Slavolok zmage, Elizejske poljane, trg Concorde. Sledi vožnja do hotela in namestitev. Nekaj časa za počitek in osvežitev, nato se bomo s podzemno železnico podali na ogled najznamenitejšega predela Pariza - Montmartra in bazilike Sacre Coeur. Ogled bomo zaključili na Pigalu od tam se bomo odpeljali proti hotelu. Sledi nočitev.

3. dan

Pariz

Po zajtrku se bomo odpeljali na izlet v Versailles (doplačilo), ki je znan predvsem po času vladavine Sončnega kralja. Ob vrnitvi v Pariz bo sledil ogled mesta. Ustavili se bomo na majhnem otočku na Seni - Ile de la Cite, kjer so nastali prvi zametki Pariza in si ogledali slavno gotsko lepotico - katedralo Notre Dame. Pot nas bo vodila do največjega muzeja na svetu, znamenitega Louvra (vstopnina doplačilo), s še bolj znamenito sliko Mona Lize. Ljubitelji umetnosti in zgodovine bodo imeli možnost ogleda muzeja, ostali pa se bomo sprehajali po Tuilerijskem parku in trgu Concorde. Večer bomo zaključili z romantično vožnjo z ladjo  po reki Seni (doplačilo).

4. dan

Pariz - Slovenija

Po zajtrku se bomo z metrojem odpeljali v center mesta. Zaključili bomo naše potovanje z vzponom na Eifflov stolp (doplačilo). Nadaljevali z ogledom Latinske četrti. Preostanek časa lahko izkoristite za še podrobnejše spoznavanje Pariza ali pa izkoristite za sprehajanje in ogledovanje trgovin, posedanje in klepetanje v kavarnicah ob Seni, kjer se prepuščate utripu mesta. Pozno popoldan bo odhod proti Sloveniji.

5. dan

Slovenija

Po nočni vožnji prihod v Slovenijo v dopoldanskih urah.

Termini in cene

Redna cena PIKA CENA
vstopno mesto: LJUBLJANA 24500 EUR 20825 EUR Pošlji povpraševanje
CENA na osebo VKLJUČUJE:
prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu,
cestnine, pristojbine in parkirnine,
2 x nočitev s preprostim zajtrkom v hotelu **/***,
zunanje oglede po programu,
vodenje, organizacijo potovanja in DDV.

MOŽNA DOPLAČILA (vodniku na poti):
vožnja z ladjico po Seni cca. 14 EUR/osebo,
izlet v Versailles cca. 30 EUR/osebo

ČAS ZA PRIJAVO:
14 dni pred odhodom oziroma do zasedenosti prostih mest

O destinaciji

Pariz

Pariz

Pariz je brez dvoma eno najlepših in najzanimivejših mest na svetu. Ponuja vse od obiska zanimivih muzejev do romantičnih potepanj in uživanja življenja v slogu ˝Joie de vivre˝...
Oglejte si otok na Seni, obiščite svetovno poznani muzej Louvre, sprehodite se po Elizejskih poljanah, povzpnite se na Eifflov stolp in uživajte ob osupljivem pogledu na prestolnico.

Več »

Zemljevid