Nazaj na prejšnjo stran

NOVI VINODOLSKI, Novi Spa Hotels & Resort - Hotel THE VIEW

Novi Vinodolski, Hrvaška

 • NOVI VINODOLSKI, Novi Spa Hotels & Resort - Hotel THE VIEW
 • NOVI VINODOLSKI, Novi Spa Hotels & Resort - Hotel THE VIEW
 • NOVI VINODOLSKI, Novi Spa Hotels & Resort - Hotel THE VIEW
 • NOVI VINODOLSKI, Novi Spa Hotels & Resort - Hotel THE VIEW

Družinski klub s plesno šolo Bolero & čarodejem "Sam Sabastian" 1.- 5. 5.2019.

Predstavitev

Lega

NOVI VINODLOSKI

Prodnata plaža je oddaljena 100 m, do tržnice s svežim sadjem je 1,5 km, staro mestno jedro pa je 2 km stran. Zgodovinske znamenitosti med drugim vključujejo 2 km oddaljeni Frankopanski grad ter otok sv. Martin.

Do avtobusne postaje je 1,5 km, železniško postajo ter pristanišče pa najdete v 42 km oddaljeni Reki. Do reškega letališča na otoku Krku je 35 km, od zagrebškega letališča pa vas loči 180 km.

Nastanitve

Standard sobe in junior suite v hotelu The View 4*

apartmaji v naselju Novi 4*

Otroška ponudba

DRUŽINSKI KLUB S PLESNO ŠOLO BOLERO IN ČARODEJEM "SAM SEBASTIAN":

Mini & Cici & Maksi klub
 • tematske delavnice s Kompasovimi animatorji,
 • podelitev diplom vsem udeležencem,
 • iskanje skritega zaklada,
 • poslušamo pravljice,
 • otroški vrtec.

PROGRAM ZA CELO DRUŽINO:
 • plavanje v notranjem bazenu,
 • dnevne športne aktivnosti,
 • AMZS kreativne delavnice za male in velike,
 • VEČERNA ANIMACIJA:
  • tematski otroški mini disko.

Storitev

Polpenzion

Minimalno bivanje

2 dni

Prihodi

vsak dan

Cenik

Termini in cene

  O destinaciji

  Novi Vinodolski

  Novi Vinodolski

  Nad vinom se je navduševal tudi papež

  Novi Vinodolski, ki ga pogosto imenujejo tudi samo Novi, se nahaja ob Jadranskem morju, južno od Crikvenice, severno od Senja in šteje 5.130 prebivalcev.

  Ponaša se s tipično mediteransko arhitekturo z belimi fasadami in rdečimi strehami. Domačini se ukvarjajo predvsem s turizmom, saj mesto naenkrat lahko sprejme okrog dvakrat več obiskovalcev kot je stalnih prebivalcev. V prijetni klimi ne uživajo samo turisti ampak odlično uspevajo tudi trte in grozdje. Ko boste obiskali to prijetno kvarnersko mestece, morate poskusiti lokalno pridelana Cabernet Sauvignon in Chardonnay, ki sta med obiskom na Hrvaškem pred leti navdušila tudi Papeža Benedikta XVI.

  Več »
  Novi Vinodolski

  Šport in narava

  Počitek in šport

  V samem mestu in okolici vam ne bo zmanjkalo priložnosti za različne športne aktivnosti kot tudi skritih kotičkov za samotno poležavanje na plaži.

  Lepa Riviera Novi Vinodolski nudi obilo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Lahko se boste zabavali v številnih vodnih športih kot so potapljanje, veslanje, vaterpolo, se vozili z jet skiji ter izbirali med plavanjem v številnih bazenih ali v morju. Raznovrstni športni tereni pa bodo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas niti na kopnem.
  Novi Vinodolski obkrožajo kolesarske poti, primerne tako za kolesarje začetnike kot za tiste z veliko kondicije. Lahko uživate v vožnji po ravnem ali pa se preizkusite na turi s preko 800 metri nadmorske višine, kjer boste uživali tudi v pogledu na mestece s ptičje perspektive.

  Več »
  Novi Vinodolski

  Zabava

  Odlična hrana podnevi in neskončne zabave ponoči

  Domačini se s turizmom ukvarjajo že vse od 19. stoletja dalje (prvo kopališče so uredili že leta 1878) in so zato v tem pravi mojstri.

  V sklopu bogate in prijazne turistične ponudbe vas bodo v lokalnih restavracijah razvajali z gurmanskimi presežki v obliki mesnih, morskih in zelenjavnih jedi. Ure pa vam bodo sproščeno in prehitro tekle tudi ob opazovanju ljudi in turističnega vrveža ob kavi, pivu ali koktajlu na plaži. Prijetno preživet dan v Novem Vinodolskem lahko zaključite z večernim obiskom nočnih barov in lokalov.

  Več »
  Novi Vinodolski

  Zgodovina in kultura

  Prvi zakon že leta 1288

  Območje je bilo naseljeno že v antiki, o čemer pričajo ostanki grobov iz opeke in druge arheološke najdbe.

  Z zgodovinskega stališča je Novi Vinodolski najbolj znan po Vinodolskem zakoniku (1288), ki je napisan v glagolici in velja za prvi slovanski pravni kodeks ter pomemben mejnik starega hrvaškega običajnega prava. Leta 1988 so na osrednjem trgu postavili »Kvadrac«, spomenik znamenitemu zakoniku. Ljubitelji zgodovine si lahko ogledate tudi staro mestno jedro, ostanke samostana Paulini, Frankopanski grad s štirimi stolpi, ki so ga po obnovitvi v 19. stoletju zelo spremenili, in hišo bratov Mažuranić.

  Več »